23 Temmuz 2024

KARAMUSTAFA KARDEŞLER ARÇELİK BAYİ YILIN EMEKLİ ÖĞRETMENİNİ SEÇTİ

  • PDF
Karamustafa Kardeşler Arçelik Bayii, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle, yılın emekli öğretmenini seçerek, çamaşır kurutma makinası hediye etti. Etkinlikte Yaşar Yıldırım yılın emekli öğretmeni seçildi. 
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde bayilerin işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde Fatsa ilçesinde “Yılın Emekli Öğretmeni” seçilen Yaşar Yıldırım’a emeklerinin karşılığı olarak çamaşır kurutma makinası hediye edildi.  
Arçelik Karamustafa Ticaret Sahibi Seyfi Karamustafa programda yaptığı açıklamada, “Yaptığımız anketler sonucunda öğrencileri tarafından Atatürkçü, sabırlı bir eğitimci, idealist ve yenilikçi öğretmen olduğu için Yaşar Yıldırım hocamız talihli emekli öğretmen olarak seçtik. 
En fazla oyu alarak Fatsa bölgemizde Arçelik sponsorluğunda yılın emekli öğretmeni seçildi. Allah uzun ömürler versin hocamıza” diye konuştu. Yılın Emekli Öğretmeni” seçilen Yaşar Yıldırım ise, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, “Bu etkinliği düzenleyen Arçelik’e ve tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum. İlk önce mesleğe sevgini katacaksın. Sevmediğin zaman bu meslek yapılamaz. Çocukları seveceksin, mesleğini seveceksin, en önemlisi de ülkeni seveceksin. 
Ben baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve eğitime katkı sağlamış yeni nesiller yetiştirmiş tüm öğretmenlerin önünde saygı ile eğiliyorum” şeklinde konuştu.
YENIHABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde