23 Temmuz 2024

“ORDU’DAKİ HİZMET ZİNCİRİ KOPMASIN İSTİYORUZ”

  • PDF
Gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’i ziyaret etti.
Ziyaret esnasında gerçekleşen sohbette, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Halit Tomakin, “Yerel seçimlerde, 20’de 20 yapacağız” dedi.
Fatsa’nın Ordu ilindeki en önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Tomakin, “ Fatsa aşkımız her zaman devam etmiştir. Bu zamana kadar olduğu gibi,  seçimlerin ardından da Fatsa ilçemiz en güzel hizmet ve yatırımları alacaktır” açıklamasını yaptı.
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin açıkla-malarını şu ifadelerle sürdürdü; “Seçime teşkilatlarıyla birlikte en hazır parti biziz. En kısa sürede ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Aynı zamanda yakın tarihte de ilçelerimizin adaylarını açıklamak istiyoruz. Süreci çok ta geciktirmek istemiyoruz. 
Hizmet zinciri kopmasın ve hizmetlere devam edelim istiyoruz. Hedefimiz 20’de 20’dir. Bizim hizmet noktasında bir eksiğimiz yok. Bu hizmet akışının durdurulması için bir gerekçe de yok, muhalefetin seçmene verdiği bir heyecan, bir proje de yok. 
Halkımız yaptığımız hizmeti taktir ederek, hizmet yolunda önümüzü açacaktır” dedi. 
AK Parti – MHP ittifakına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Tomakin; “Şehrimizde kimler varsa istişareler yapılarak aday belirlemesi yapıyoruz. Biz zaten 20’de 20 yapan bir partiyiz, ittifak arayışlarına girmemize gerek yok. Adaylar yarışsın, kazanabilen kazansın. Ordu’da yerelde bizim yaptığımız bir ittifak yok. Cumhurbaşkanımız böyle bir ittifaka karar verirse bizler de buna uyacağız. Ama şu an için bir ittifak söz konusu değildir” dedi. 
Fatsa ilçesinin konjonktür olarak önemli bir ilçe olduğunu ve Fatsa’nın adayı açıklandığında birlikte çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Tomakin; “ Fatsa’ya olan aşkımız devam ediyor. Merkezimize en yakın en büyük ilçelerimizin başında geliyor. Bu nedenle konjonktür olarak ta Fatsa önemli bir merkezdir. İktidar partimizin hizmetleri Fatsa ilçemizde de devam edecek. 
El birliği ile Cumhurbaşkanımız kimi aday gösterirse onun arkasında durur ve kazanmak için birlikte çalışırız. Gönül belediyeciliği yapacağız. Hizmette eksiğimiz yok, gönüllere de dokunduğumuz zaman her şey tamam olacak. İnsanımızın gönlünü fethederek yaptığımız hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz. Ordu’ya hizmet etmek bizim görevimiz. Bu güne kadar vatandaşımız bizlere nasıl güvendiyse, yine güvenmeye devam edecek ve yerel seçimlerinde desteklerini esirgemeyecektir” dedi. 
HABER MERKEZİ
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde