23 Temmuz 2024

MURAT YALÇIN: “MUHTARLIK BİR GÖNÜL İŞİDİR”

  • PDF
Evkaf Mahallesi Muhtar Adayı Murat Yalçın, adaylığını ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. 
Muhtarlık bir gönül işidir diyen Yalçın, Evkaf mahallesinin sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını gayet iyi bildiğini söyledi.
Murat Yalçın açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “29 yaşındayım ve spor hocalığı yapıyorum. Evkaf mahallesinde ikamet ediyorum ve Evkaf Mahallesi muhtar adayıyım. Mahallemizde gördüğüm eksiklikleri temsil noktasında başarılı olacağımı düşündüğüm için bu göreve talip oldum. Gençlerimiz kötü durumda, ailelerimiz sosyal yardımlaşma kurum-larından gerekli yardımları alamıyorlar. Muhtarımız gerçekten ihtiyaç sahibi aileleri göremiyorlar. Bunlar başlı başına bizim için bir vesile oldu. Sorunları ve çözüm yöntemlerini biliyoruz. Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında bir köprü görevi görmek istiyorum. 
Muhtarlık gönül işidir. Nereye ulaşabilirsek ulaşmaya çalışacağız. Evkaf mahallesini daha güzel, daha yaşanabilir noktalara taşıyabilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Mahalle sakinlerinden bana güvenmelerini ve destek olamalarını bekliyorum” dedi. 
YENİHABER 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde