14 Mayıs 2024

FASİAD heyeti Gürcistan'dan döndü…

  • PDF

fasiad5-6-2013Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD) Genç Girişimci Gurubu, tarafından düzenlenen 3 günlük Gürcistan gezisi sona erdi. Kültürel gezi amaçlı Gürcistan'a giden FASİAD heyeti, ilçeye olumlu izlenimlerle döndü.

Fatsalı iş adamlarından oluşan Heyete FASİAD Genç Girişimci Gurubu Başkanı Hasan Arıca başkanlık yaptı. Başkan Arıca gazetemize yaptığı açıklamada; FASİAD genç girişimci gurubu olarak, işadamlarımız arasında bir kaynaşma, bir sinerji oluşturma, Farklı kültürel değerleri yerinde görme adına 3 günlük bir gezi düzenledik.fasi5-6-2013

Gezimizin ilk gününde Batum ve Kutaysi’ye kadar gidip, Kutaysi’de konakladık ve ikinci gününde Gürcistan’ın başkenti Tiflis’i gezdik. Tiflis'de ilk olarak Tarihi Yazar Rustavelli'nin ismini taşıyan meydanı gezdik ve buradan yerin 150 metre aşağısında bulunan ve 1965 yılında Alman esirlerin 2. Dünya Savaşı'nda yaptığı metroyu gezdik. Buradan 740 rakımlı Kutsal Dağ adı verilen tepeye çıkarak Tiflis'in her yerini kuşbaşı izleme fırsatı bulduk ve Tarihi Türk hamamları, Özgürlük meydanını gezdik ve Tiflis’te konaklayıp, gezimizin üçüncü gününde Batum’a hareket ettik. Gezi güzergahı boyunca Gürcistan'daki kasaba ve köylerin yerleşim biçimlerini de görme fırsatı bulduk.

Batum'da devasa büyüklükteki botanik bahçesini gezerek, botanik bahçesinin en tepesine tırmanarak doğanın inanılmaz güzelliklerini gördük. Botanik bahçesinde heyetimiz, buralarda bol, bol oksijen depolama imkanı buldular. Botanik Park’ından sonra Batum Tepesi’nden Şehir seyri yapan heyetimiz, Batum Bulvarını’da gezerek geziyi tamamladılar.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde