14 Mayıs 2024

Fatsa Belediye Spor Kulubü’nden Başkan Anlayan’a Teşekkür Ziyareti

  • PDF

fspor5-6-2013Fatsa Belediye Spor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun ve Yönetimi, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı makamında ziyaret ederek Fatsa Belediye Spor Kulübü’ne yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

2012-2013 sezonunda Fatsa Belediye Spor olarak ellerinden gelen mücadeleyi yaptıklarını ifade eden Fatsa Belediye Spor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun; “Gönül isterdi ki bugün buraya elimizde şampiyonluk kupası ile gelelim ama neticede güzel bir mücadele örneği sergiledik ve son iki üç haftaya kadar da şampiyonluk modunda gittik. Tabi ki 2012- 2013 sezonunda şampiyon olamadık, bu her şeyin sonu demek değil. Her bir son yeni bir başlangıç demek. O sene bu sene sloganıyla girdik şimdi de varsa ötesi yaşarız onu diyoruz. Desteklerden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a teşekkür ziyaretine geldik. Başkanımıza bizi kırmayıp kabul ettiği için teşekkür ederiz” dedi.

Bütün Fatsa kenetlenerek başta yönetim olmak üzere takımı ile beraber şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu senede gerçekten çok büyük bir şampiyonluk mücadelesi verdiklerini söyleyen Başkan Anlayan ise; “Umutluyduk ama sonuçta her şeyin bir galibi oluyor. Bizler bu heyecanımızı bu arzumuzu kaybetmeyeceğiz. Başkanımızın ifade ettiği gibi her sezon yeni bir başlangıç olacak bizim için artık önümüze bakacağız. Aynı heyecan ve umutla yolumuza bakacağız. Bu yönetimdeki arkadaşlarımız özveri ile çalıştılar ben kendilerini kutluyorum. Bizlerde Fatsa Belediyesi olarak yetkimiz ve imkânımız çevresinde desteklerimizi verdik yine desteklerimiz devam edecek hemşerilerimiz İnşallah aynı heyecanla bizim ile olurlar. Fatsa Belediye Sporu şampiyon yapmak için önümüzdeki sezon da çalışacağız” dedi.fs5-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde