23 Temmuz 2024

Şahin projelerini açıkladı

  • PDF
Saadet Partisi Ordu Büyük Şehir Belediye başkan adayı İdris Naim Şahin Ordu için projelerini açıkladı. TESK Otel toplantı salonunda bugün yoğun bir katılımın gösterildiği toplantıda Şahin, 52 plakaya önem verdiğinden 13.52’de sevenleriyle buluştu. Hedefine Ordu için 52 projeyi sığdıramadığını belirten Şahin, 52+52=104 proje hazırlayarak tek tek sunumunu yaparak 5 yılda Ordu’ya yapacağı hizmetlerini açıkladı. Proje açıklamasına bir çok kesimden vatandaşlar katılırken, İYİ Parti Ordu yönetiminde olan kişilerin katılmaları da dikkat çekti.
İdris Naim Şahin Ordu için yapacaklarını 52’ye sığdıramadığını ve bir 52 daha ilave ederek Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı seçildiği taktirde 5 yıl içersinde 104 projeyi hayat geçireceği müjdesini verdi. İki saati aşan bir sürede projeler hakkında geniş açıklamalarda bulunan Şahin, “En önemli projelerden birisi olan engelliler projesidir.
 Ben normal evde duracağım, engelliler sarayda duracak.. Çalışma anlayışımız, Akla, uygunluk, bilgiye uygunluk ve Ahlaka uygunluk, Çalışma ilkelerimiz, liyakat, sadakat, hareket, sağlamlık ve tasarruf olacaktır” dedi..
 
Başkan adayı Şahin, Güzel Ordu, Merkez Ordu, Büyük Ordu, Altın Ordu ve Yıldız Ordu olarak hazırladığı projeyi Şampiyon Ordu, şampiyon Orduspor adıyla özetledi. Bu sıralamayla ilgili olarak İmar ve alt yapı, tarımda bal, fındık, hayvancılık, ulaşım, turizm, eğitime destek, kültür, sanayi ve spor alanlarında yapılacak çalışmaları ayrıntıları ile  birlikte açıkladı.
Proje tanıtımı ve yapılacak çalışmalarını anlatan Şahin, “İsrafları önlemezsek zenginken, fakir yaşamaya devam ederiz, israf yamamaya çok dikkat edelim, başkan olduğum zaman makam aracımı yerli araç olarak kullanacağım. Bir şehrin güzelliği fakirliğin olmadığı bir il olacağı  ve kamu kaynaklarını tasarruf yaparak kullanacaklarını”  sözlerine ekledi.
Kamu kaynaklarını kullanan her kişinin hesap vermesinin  Sayıştay yasalarında açıkça belirtildiğini de açıklayan Şahin, konuşmalarının sonunda Ordusporu şampiyon yapma sözü de verdi ve son olarak  sözlerini Ordu’nun dereleri şarkısını söyleyerek bitirdi.
haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde