23 Temmuz 2024

İSA YÜKSEL: “GÜÇLÜYÜZ, ÇÜNKÜ MİLLETİMİZ BİZİMLE”

  • PDF
 AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Pazar günü yapaılacak olan yerel seçimlere ilişkin bir değerlendirme yaptı. Başkan Yüksel, Cumhur İttifakı adaylarının, AK Parti’nin sandıktan büyük bir zaferle çıkacağını söyledi.AK Parti’nin eser siyaseti üzerine kurulduğunu belirten İsa Yüksel, “Belediye işi gönül işidir. Belediyecilik te  AK Parti’nin işidir” ifadelerini kullandı.AK Parti’nin milletiyle arasında sarsılmaz, güçlü bir bağ olduğunu söyleyen Yüksel, açıklamasında şunları belirtti: 
“GERÇEKLEŞTİREMEYECEĞİMİZ HİÇ BİR SÖZÜ VERMEDİK”
“31 Mart seçimleri, yedi düvelin milletimize, devletimize saldırdığı dönemde gerek ilçemiz, gerek ilimiz gerekse de ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Bu ülkenin birliğine, dirliğine zarar vermek isteyenler, 31 Mart’ta, Allahın izniyle bir kez daha hüsrana uğrayacaklardır. Miiletimiz ortaya koyduğu irade ve gösterdiği teveccüh ile AK Parti kadrolarını, ülkemizi daha güzel günlere taşımak için inşallah tekrar görevlendirecektir. Yerelde de Fatsa’da İbrahim Etem Kibar kardeşime ve Ordu Büyükşehirde de Dr. Mehmet Hilmi Güler bey’e yetki verecektir.Bizim siyasetimizde hizmet var, eser var,emek var, gönül var, samimiyet var.Çünkü biz gerçekleştiremeyeceğiz hiç bir sözü, hiç bir vaadi sırf laf olsun diye seçim meydanlarında dillendirmedik. Milletimizle kurduğumuz gönül bağının temeli sağlamdır. Güçlüyüz, çünkü yürüdüğümüz yolda millet bizimle yürüyor.” 
“MİLLETİMİZ EMANETİ YİNE BİZE VERECEKTİR”
“AK Parti bugüne kadar milletiyle arasındaki bağı zayıflayan bir parti olmamıştır” diyen AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel açıklamasına şöyle devam etti:“AK Parti her zaman milletin içerisinde yer alan bir parti olmuş, bunun da gereğini yerine getirmiştir. AK Parti siyasetinde makamlar, millet hizmetin birer aracıdır. Çünkü AK Parti siyaseti kişisel çıkarların çok daha ötesinde, bir davanın sancaktarlığını yapıyor olmanın bilincine ve sorumluluğuna sahiptir. Bu sebepledir ki, siyasetimizin temel ilkesi, davamız ve milletimize hizmettir. Bu dava da millet tarafından 17 yıldır hep teveccüh görmüştür, desteklenmiştir.
Hiç şüphe duymuyoruz; 31 Mart’ta da milletimiz Cumhur İittifakına, kendi partisine, milletin partisine, AK Parti’ye teveccüh gösterecek ve her sözünü tutan AK Parti’yi iktidara taşıyacaktır. Mahalli idarelerde emanetini Gönül Belediyeciliğine, Fatsa’da İbrahim Etem Kibar’a, Büyükşehirde Hilmi Güler’e ve takım arkadaşlarına teslim edecektir. 
“31 MART’TA BÜYÜK BİR ZAFER KAZANACAĞIZ”
Cumhur İttifakı olarak milletten büyük bir destek alacaklarını belirten İsa Yüksel, 31 Mart Pazar günü yeni bir destan yazacaklarını ifade etti.Yüksel, “AK Parti milli iradenin doğru adresidir. Ordu her seferinde olduğu gibi yine bu davaya rekor bir destekle sahip çıkacaktır. Milli iradenin desteğiyle evelallah gücümüzden ve hayallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bizim bu memeleket ve bu millet için yapacağımız çok şey var.”Bu güzel şehrimizi bugünlere sizlerle birlikte getirdik, geleceğe de sizlerle birlikte taşıyacağız. Daha fazla iş ve proje üreterek, adından söz ettiren bir Fatsa’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Millet aşkı ve devlet bekası şuuruyla sürdürdüğümüz Cumhur İittifakı olarak, 31 Mart Pazar günü inşalah Fatsa’da ve Ordu’da büyük bir zafer kazanacağız. Memeleketimizi hep birlikte el ele daha iyi yerlere taşıyacağız.
Destek ve hayır dualarınızı bizlerden, Cumhur İttifakından, AK Parti’den eksik etmemeniz temennisiyle, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Milletimize hizmet yolunda, bu kutlu yürüyüşte Allah yar ve yardımcımız olsun. Şimdi zaman 31 Mart’ta yeniden destan yazma zamanıdır” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde