23 Temmuz 2024

ETEM KİBAR’DAN “ALTIN VURUŞ”

  • PDF
AK Parti Fatsa belediye başkan adayı Etem Kibar proje tanıtım toplantısı düzenledi.
Bu toplantı Etem Kibar’ın “altın vuruşu” olarak yorumlandı.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı toplantı salonunda yapılan etkinliğe Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hilmi Güler, il başkanı Halit Tomakin, Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Şenel Yediyıldız ve çok sayıda partili katıldı. 
Cumhur İttifakı ile seçime giren AK Parti adayı Etem Kibar’ın tanıtım toplantısında MHP ilçe başkanı ve teşkilat üyelerinin de katılımı salondaki coşkuyu daha çok arttırarak MHP’nin tam destek mesajı dile getirildi. 
Belediye Meclis Üyelerinin tanıtıldığı toplantıda meclis üyeleri tek tek sahneye çıkarak, bir nevi gövde gösterisi yapıldı.
28 proje açıklayan Kibar; “Gönüllere gireceğiz” diyerek “hedeflediğimiz projelerle Fatsa’mızın çıtasını yükselteceğiz” dedi. 
AK Parti ilçe başkanı İsa Yüksel’in konuşmasıyla başlayan toplantı büyükşehir başkan adayı Hilmi Güler, Milletvekili Ergün Taşçı, MHP ilçe başkanı Murat Kaçak ve Etem Kibar’ın konuşmalarıyla son buldu.
Proje tanıtım toplantısında açık-lamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler ise, "Yeni bir toplum oluşturacağız. Üreten ve yarışan Ordu olarak tüm Türkiye'de ki illere her anlamda örnek olacağız. Her kulvarda olacağız ve yarışacağız. Hiçbir zaman eğilmeden hizmetlerimizi Ordumuz için yapacağız. Bilgimiz ve tecrübemiz ile projelerimizi yapacağız. Her anlamda üretime dayalı olarak projelerimizi gerçekleştireceğiz. Birçok önemli eseri Fatsa Belediye Başkanımızla yapacağız. Fakültemizi Evkaf Mahallesi'nde gerçekleştireceğiz. Fındıkla ilgili Bolaman Mahallemizde fındık evleri oluşturarak o bölgede fındıkları satacağız. Fındığın her çeşidini vatandaşlarımız bulabilecekler. İç fındık üretimini de bu sayede arttırmış olacağız. Ekonomide, turizmde her alanda ilimizi geliştireceğiz. Birlikte başaracağız ve bunun için ekibimizle Ordu ilimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.
Toplantıda projelerini tanıtan Etem Kibar ise yaptığı konuşmada; “ Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hilmi Güler ile birlikte, göreve geldiğimiz taktirde uyum içerisinde çalışarak Fatsa ilçemize bir çok faydalı projeler kazandıracağımızın sözünü şimdiden sizlere vermek istiyorum. İlçemizin ihtiyaç duyduğuna inandığımız 28 adet projemizi sizlerin huzurunda açıklıyoruz. Ftasa ilçemizi daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu bağlamda bzileri yalnız bırakmayarak salonumuzu dolduran bütün katılımcılara teşekkür ediyor, 31 Mart yerel seçimlerimde Fatsa ilçesinde şahsımai Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde partimizin adayı Sayın Hilmi Güler’e desteklerinizi bekliyorum. Seçim sonuçlarından eminiz. bizlere olan inancınızdan, güvencinizden hiç şüphemiz yok” dedi.  
Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıda coşkulu kalabalık sloganlarla konuşmacıları sürekli desteklediler. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde