13 Mayıs 2024

Çamaş Belediyesi Gümüşlü’nün Yolunu Da Açtı

  • PDF

camas5-6-2013Muhsin YILMAZ

4 yıldır yaptığı yol çalışmaları ile dikkat çeken Çamaş Belediyesi 4 kilometrelik Gümüşlü mahallesi yolunu da hizmete açarken, Muhtar İbrahim Sünnü’nün yolun açılışı sırasında çizmesini ayağından çıkarıp fırlatması ilginç bir görüntü oluşturdu.  
Çamaş ilçesi Gümüşlü mahallesinde gerçekleşen yol açılışı törenine Çamaş Kaymakam Vekili Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı, MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, Çamaş Belediye Başkanı Yaşar Aktaş, MHP İl Genel Meclis Üyesi Sezai Çelik, Çamaş MHP İlçe Başkanı Cemalettin Çelik ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Gümüşlü Mahallesi Muhtarı İbrahim Sünnü bu zamana kadar hep mahallelerinde çizme ile dolaştıklarını belirterek, “Bugün çok şükür çizmeye veda ediyoruz. Açılışımızı onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“Söz Verdik Ve Yaptık”
Daha sonra konuşan Çamaş Belediye Başkanı Yaşar Aktaş ise bu mahallede çocukluğunun geçtiğini ifade ederek, “29 Mart yerel seçimlerinde bu mahalleye geldiğimizde bu mahallenin yolunu yapmak bize nasip olacak demiştim. Bizler gayrettik, halkımız destek verdi, yüce mevlam takdir eyledi ve bugün buradayız ve yollarımız da yapıldı. Bizim ekibimiz 4 aydan beri burada çalışıyor. 4 aylık süre içerisnde burada ana yol, ara yollar tarla bahçe yolları ev yerleri ve fındık harmanları, mahallemizin mezarlığı yapıldı, aydınlatma YEDAŞ tarafından yapıldı içme suyu projemiz de yer altı şebekesi olarak çekildi. Yolumuz ilçemize mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

“Çamaş’da Hizmetler Sürecek”
Törende üçüncü konuşmayı yapan MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt’da, “29 Mart yerel seçimlerinden sonra belki bir çok kişi dudak bükmüş muhalefet ne yapabilir demişti. Ama Çamaş Belediyesi 4 yıl içerisinde muhalefette olmasına rağmen iktidar belediye başkanlarının yaptığı hizmetlere yakın hatta onlardan daha güzel hizmetler yaparak, Sarıyakubundan, Budağına, Kocamanından Gidenine, Gümüşlü de dahil olmak üzere yol sorunu olmayan su sorunu olmayan bir Çamaş meydana getirdi. Hakka hizmet etmek için çıktığı bu yolda halkına hizmet ederken alnının açık olması için mücadele etti, istediki Çamaş halkı İstanbul’a göç etmesin. Bunun için Çamaş’ta istihdam oluşturmak için büyük gayretler gösterdi. 100 kişilik bir fabrikayı Çamaş’a getirdi. Bu sayı her geçen gün daha da artacak. Sayın Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum . Gerçekten 4 yıldır Çamaş halkına 24 saat hizmet ediyor. Bu hizmetler bundan sonra artarak devam edecektir. Buradan müjdeliyorum ki; Çamaşlı gençler bundan sonra İstanbul’a göç etmek zorunda kalmayacak. Ben yolumuzun Çamaş halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Törende son konuşmayı Çamaş Kaymakam Vekili Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı yaptı. Kaymakam Sarı; “Belediyelerin görevi hizmet noktasında vatandaşa en iyisini yapmak. Ben bu güzel hizmetin Çamaşlılara hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah daha nice güzel hizmetlerde sizlerle buluşmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Yol açılış töreninde kurdele kesiminin ardından protokol mensupları açılan yolu bir süre yürüyerek inceleme yaptılar ve tören ikram ile sona erdi.camas-5-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde