23 Temmuz 2024

İSMAİL KOÇAN’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

  • PDF
Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, yerel seçimlerin ardından bir açıklama yaptı. Koçan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Fatsa’lı hemşerilerim. 31 Mart 2019 seçimlerini geride bıraktık. 
Seçim süresince Fatsa’da; her mahallede, her sokakta, her caddede ve her evde insanlarımıza dokunmaya çalıştık. Bu süreç içersinde rahatsızlık verdiysek teşkilatım adına özür diler, helallik isterim. 
Seçim sonuçlarına göre Fatsamızın Şehr-i Emini tayin edilen, Cumhur ittifakı Ak Parti adayı Sayın, İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki meclis üyelerini tebrik eder; daha yaşanılabilir Fatsa, daha müreffeh Fatsa, daha temiz Fatsa ve daha Adil Fatsa için canla başla çalışmalarını dilerim. Bu uğurda üzerimize düşeni yapmaya her daim hazır ve nazır olduğumuzu beyan ederim. 
Mazbatanızı aldıktan sonra,  Gönül Belediyeciliği esasında; samimiyet, tevazu ve ortak akılla yönetilecek bir Fatsa için #KentKonseyi’ni acilen hayata geçirmenizin elzem olduğunu bildiririm. 
Aynı zamanda Fatsa’yı yönetmeye talip olan ve bu seçimde “ben de varım” diyerek üstün cesaret gösterip ter akıtan başta Adayımız Hüseyin Akot olmak üzere, CHP Adayı Ahmet Cambaz ve ekibini, BBP Adayı Fatma Yümlü ve ekibini kutlar saygılar sunarım. 
Bu seçimin kaybedeni olmamıştır. Lakin ilerleyen zamanlarda Kazananın veya kaybedenin Fatsa’mız olacağı aşikardır. Bizler artık Kazanan Bir Fatsa olmasını arzu ediyoruz. 
Bu seçim sürecinde sahada bizimle gece gündüz demeden, canla başla mücadele edip çalışan ve bizi yalnız bırakmayan teşkilat mensubu kardeşlerim, bizimle beraber yürüyen ve kampanyamıza destek veren vatandaşlarımız, bize gönlünü açarak kıymetli oylarını veren seçmenlerimize canı gönülden teşekkür ve minnetlerimi sunarım. 
Biz “hayırlısı olsun diye” mücadelemizi ortaya koyduk. Milletimizin iradesi tecelli etmiştir. Bize saygı duymak ve Fatsamızı yönetecek kardeşlerimize; kaliteli muhalefet olmanın yanısıra, doğruları takdir eden, yanlışları durduran bir anlayış görevi vermiştir. 
Olanda hayır vardır diyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde