23 Temmuz 2024

“İNSANLARIN MUTLU OLDUĞU BİR FATSA HAYAL EDİYORUM”

  • PDF

Uzun yıllardır iş hayatında başarılı işlere imza atan Nilüfer Türk, aktif siyasete atılmasıyla birlikte de adından sıkça söz ettiriyor.

Nil Spor Merkezi sahibi, Cumhur ittifakı MHP kontenjanından Belediye Meclis Üyesi Nilüfer Türk ile renkli bir röportaj gerçekleştirdik.

“Nil Spor Merkezi olarak, spor yapan, sağlıklı, sosyal ve kültürel açıdan donanımlı,  ayakları yere basan, merhametli ve toplum bilincine sahip çocuklar yetiştirmek istiyoruz” diyen Nilüfer Türk, bu bağlamda da çocuklarımızı güzel yetiştirmek adına büyük çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi. 
Fatsa yeni oluşan yönetim kadrolarıyla heyecan uyandırıyor diyen Nilüfer Türk; “Her şeyin güzel olacağının sinyallerini veren yeni bir yönetim ile istekli ve başarılı bir belediye başkanına sahibiz. Mesleklerinde çok başarılı, donanımlı ve kamuoyu nezdinde temiz siyasetçi diye tanımlanabilecek argümanlara sahip isimlerden oluşan bir belediye meclisimiz var.  Her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum” dedi. 
“KADINLAR, ÇOCUKLAR, YAŞLILAR VE ENGELLİLKERE KARŞI HASSASIM”
Nil Spor Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Nilüfer Türk şu açıklamalarda bulundu; “On iki yıldır eğitimin içerisindeyim, öğretmenim. Ailemden aldığım eğitim neticesinde hassas olduğum bazı noktalar var. Bunlar kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve engellilerdir. Bu insanlar benim için çok özeller. Eğitim ve meslek hayatım boyunca bu insanların hayatına dokunmak için elimden gelen her şeyi yaptım. İnşallah bundan sonra daha da güzel şeyler yapmak istiyorum”. 
“YILDA 10 ADET SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATIYORUZ”
Türk; “8 yıldır Nil Spor Merkezi olarak Fatsa ilçemizdeki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 03 – 15 yaş aralığında 90 öğrencimiz var. Nil Spor Merkezi olarak hanımlara spor, çocuklara da bale ve jimnastik alanında hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımızı sosyal hayata yetiştirmeye çalışıyoruz. Dini ve milli bayramları, özel günleri atlamıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz. Yılda on tane sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. Bunlardan üç tanesi milli bayramlardır. Bunun haricinde düzenlediğimiz kurabiye şenliğinde, öğrenci ve velilerimiz evde yaptıkları kurabiyeleri satarak elde ettiğimiz gelirlerle bir köy okulundaki çocukları mutlu ediyoruz. Her yıl yaşlılar haftasında Ordu Huzur Evi’ni ziyaret ediyor, istekleri doğrultusunda hediyeler alıyoruz. Çocuklarımız ve huzur evindeki yaşlılar ile birlikte müzik heyeti eşliğinde eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Ardından biz onları Fatsa’da misafir ediyoruz. Müzeler haftasında ise çocuklarımızı bir müzeye götürüyor, tarihin önemini anlatıyoruz. Orman haftasında ağaçlandırmalar yapıyoruz. Anneler günü ve babalar gününü asla atlamıyoruz. Hem anne ve babalarla kutluyoruz hem de çocuğunu kaybetmiş veyahut çocuğundan ayrı aileleri mutlaka ziyaret ediyoruz. Bize ulaşabilen tüm ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Evlerini yeniliyor, eksik ihtiyaçlarını gideriyoruz. Ramazanlarda ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyoruz.  Çocuklarımızı güzel yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Benim tek amacım çocuklar spor yapsın değildir. Aynı zamanda ayakları yere basan, sosyal hayatı olan, merhametli ve toplum bilincine sahip bireyler yetiştirmek istiyoruz”. 
“NİL SPOR MERKEZİ OLARAK OKULLAŞIYORUZ”
Nilüfer Türk; “Yeni bir projemiz var. Allah nasip ederse Eylül ayından itibaren okullaşacağız. Üç tane stüdyonun olduğu, jimnastik ve bale salonun ayrı olduğu, hanımların spor yapabileceği ayrı bir alan olduğu, eğlence atölyesi olan bir komplike tesis yapmak istiyoruz. Uygun alanı bulabildiğimizde seneye Eylül ayında ikinci şubemizi inşallah hep birlikte açacağız” dedi. 
“FATSA KAYBETTİĞİ YILLARI TELAFİ EDECEK” 
Fatsa Belediye Meclis Üyesi Nilüfer Türk, önümüzdeki beş yıllık süreçte Fatsa’nın kaybettiği yılları telefi edeceğini söyledi; “Fatsa Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Her şeyin güzel olacağının sinyallerini veren yeni bir yönetim ve istekli, başarılı bir belediye başkanına sahibiz. Mesleklerinde çok başarılı, donanımlı ve kamuoyu nezdinde temiz siyasetçi diye tanımlanabilecek argümanlara sahip isimlerden oluşan bir belediye meclisimiz var.  Her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum. Fatsa, önümüzdeki beş yıllık süreçte kaybettiği yılları telafi edecektir. Bunun yansımalarını sokağa çıktığında alıyoruz. Oluşan kadro kamuoyunda olumlu tepkiler alıyor. Henüz olumsuz bir tepki hiç almadık. 
“İNSANLARIN MUTLU OLDUĞU BİR FATSA HAYAL EDİYORUM” 
İnsanların mutlu olduğu bir Fatsa hayal ediyorum diyen Belediye meclis üyesi Nilüfer Türk; “Eminim ki Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, ekibiyle birlikte içinde mutlu insanların yaşadığı bir Fatsa inşa edecektir. Kültür, Sanat, Spor ve Turizm adına özlediğimiz bütün renklere kavuşacağız. Bunun yanı sıra Fatsa Belediye Meclisinde beş kadınız. Bu isimler diğer meclis üyelerinin de olduğu gibi, iş, siyaset ve sosyal hayatlarında başarılı isimler. Biz meclisimizde Fatsa’mıza kadınlarında bakış açısını yansıtarak, birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Fatsa’ya kadın eli değecek diye de adlandırabiliriz” diyerek açıklamalarına son verdi. 
HABER:
SÜMEYRA ÖZCÜRE

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde