14 Mayıs 2024

Tanrıkulu 3.İstasyonu Samsun’da Açtı

  • PDF

tank5-6-2013“Türkiye çapında yaklaşık 430 istasyonda Türk halkını kaliteli akaryakıt ve otogaz ile buluşturan TOTAL Ailesi’ne son olarak Samsun’da hizmet veren yeni bir üye katıldı.

Total’in en yeni hizmet noktalarından olan Tanrıkulu Petrol, Samsun’da 2800 metrekarelik alanda sunduğu kaliteli akaryakıt ve birinci sınıf hizmet anlayışı ile Total ailesini en iyi şekilde temsil ediyor. Fahri Tanrıkulu ve Zeki Tanrıkulu tarafından işletilen istasyon, bünyesinde zengin ürün gamına sahip, WC geçişli 60 metrekarelik marketi ve araç yıkama alanı barındırırken Yakıtmatik ve LPG hizmeti sunuyor.”

Tanrıkulu kardeşler Fahri ve Zeki Tanrıkulu tarafından TOTAL adıyla açılan yeni istasyonun açılışına Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, TOTAL üst yönetimi, Samsun’daki TOTAL İstasyon Yöneticileri, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, FASİAD Başkanı Hasan Gül ve çok sayıda iş adamı katıldı.

“Biz Total’in Bir Parçası Olduk”
Açılış töreninde ilk konuşmayı iş yeri sahiplerinden Fahri Tanrıkulu yaptı. TOTAL ailesi ile uzun süredir birlikte çalıştıklarını belirten Tanrıkulu, “Biz kendimizi TOTAL’in bir bayisi olarak değil bir parçası olarak düşünüyoruz. Çünkü biz TOTAL ile aynı dili konuşuyoruz. İkimiz için de önemli olan güven, hizmet kalitedir. Aynı dili konuştuğumuz için birlikte çalışmak sadece para değil zevkli de oluyor. Bu istasyon bizim 3.istasyonumuz. Bundan sonra istasyonlarımızın sayısı yine TOTAL ile birlikte artarak devam edecektir. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“İstasyon Sayımız 100’e Ulaştı”
Total Oil Türkiye İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül’de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün burada Total’in istasyon ağı imajını daha da iyileştirmek amacı ile 10 Temmuz 2012’de lansa ettiği yeni görsel kimliğine sahip yeni bir istasyon daha açacağımız için büyük heyecan ve gurur duyuyorum. Total’in hedefi istasyon ağı kimliğini daha çağdaş bir hale getirmek, enerji tasarrufu sağlayan malzemeleri kullanarak güçlendirmek ve açtığı perakende satış noktalarını şehir hayatında göze çarpmayan mütevazi bir hale getirmektir. Total Oil Türkiye İstasyonlar Direktörü olarak gerçekleştirmekte olduğumuz bu açılışta Samsun halkına daha kaliteli ürün ve hizmet sunma fırsatı yakaladığımız için son derece mutluyum. Tanrıkulu petrol Samsun ili sınırları içerisinde 6.istasyonumuzdur. Bölgedeki istasyon sayımızı daha da arttırmayı hedefliyoruz. Total’in yeni istasyon görsel kimliği yenilikçi ve farklı, teknolojik, çevreci ve çevre ile uyum sağlama özellikleri ile öne çıkıyor. Beş yıllık bir değişim programı çerçevesinde Türkiye’deki bütün istasyonlarımızı yeni görsel kimliğimiz ile giydireceğiz. Bu istasyonla birlikte Total’in Türkiye’deki yeni görsel kimliğine sahip istasyon sayısı 100’e ulaşmıştır. Yaptığımız araştırmalar yeni görsel kimliğimizi hem bayimizin hem de müşterilerimiz tarafından çok beğenildiğini göstermesidir. Marka imajımıza çok olumlu katkılar sağlayacağına inandığımız yeni istasyon görsel kimliğimiz hakkında gerek bayilerimizden gerek müşterilerimizden çok olumlu geri bildirimler almaya devam ediyoruz. Total marka değerini çok daha yukarılara taşıyacak projelere imza atmaya devam edeceğiz. Eski seçkin bayilerimiz yanında Ailemize yeni katılan değerli müşterilerimiz ile Türkiye’nin en başarılı perakende şirketi olma yolunda başlattığımız değişim hızla devam edecektir. Tanrıkulu petrol yetkililerine ve değerli çalışanlarına bu kadar güzel bir istasyonu aynı güzellikle işletmeye devam etmelerini temenni ediyor, başarı, bol kazanç ve yüksek satışlar diliyorum. Bu istasyonun ve Tanrıkulu Petrol’ün Total’i Samsun’da en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır.”

“Markamızın Bir Fark Yaratmasını İstiyoruz”
Total Oil Türkiye Genel Müdürü Antoine Tournand ise konuşmasında Samsun’da bulunduğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu istasyonun Total’in davranış kültürü ile ilgili olarak birden fazla örnek sunduğunu düşünüyorum. Burası yepyeni bir Total istasyonudur: Buda Total’in büyüme ve Türkiye’de kalıcı olma isteğinin bir göstergesidir. İstasyonumuz değişmiş ve gelişmiştir. İstasyon sadece hepimizi gururlandıran yeni görsel kimliğimize sahip olmakla kalmamış aynı zamanda istasyonun  yerleşimi de geliştirilerek yola adapte edilmiştir. Bu durum Total’in her zaman her şeyi daha iyiye çevirmek istediğinin bir göstergesidir. Markamızın bir fark yaratmasını istiyoruz. Yeniliği değişimi ve gelişmeyi seviyoruz hepimizin bildiği gibi bu istasyon Samsunda açtığımız 6. İstasyondur. Total’in yeni görsel kimlikli bu istasyonu daha fazla marka bilinirliği sağlayarak  ve Samsun’daki istasyonlarımıza daha fazla müşteri çekecektir. Birlikte daha güçlüyüz. Biz Total olarak ,herkesin birbirini desteklediği bir takım halinde çalışmayı seviyoruz. Bu istasyonda sayın Fahri ve Zeki Tanrıkulu’nun Total istasyonlar direktörlüğünün müteahhitlerin ve bugün aramızda olan bir çok paydaşımızın ortak çalışmasını ürünüdür. Hepinize muazzam çalışma için teşekkür ediyorum. Son olarak sayın Fahri ve Zeki Tanrıkulu’nun bu günü özel bir güne çevirmek için ne kadar çok özen gösterdiğini hepimiz görüyoruz. Total olarak biz bayilerimize değer veriyoruz çünkü bayilerimiz müşterilerimizi memnun etmek için çok çalışıyorlar. Sayın Fahri ve zeki Tanrıkulu’nun bu özverileri çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Hiç  şüphesiz  birer sadık müşterimiz olacağınız için sizlere de şimdiden çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Açılış töreninde son konuşmayı yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’de Tanrıkulu ailesi ile tanışmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından dua yapıldı, açılış kurdelesi kesildi ve son olarak da Sercan Çiçek Evi Organizasyonunda halk oyunu gösterisi düzenlendi.tan5-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde