23 Temmuz 2024

NİL SPOR MERKEZİ İZLEYİCİYİ BÜYÜLEDİ

  • PDF
Nil Spor Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu bale ve jimnastik resitali Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşti
Gösteriye çok sayıda davetli katıldı. Öğrenciler hazırlamış olduğu gösteri ile beğeni ve alkış topladı.
Açılış konuşmasını yapan Nil Spor Merkezi sahibi Nilüfer Türk şu açıklamalarda bulundu; “  Nil Spor Merkezinin hazırlamış olduğu Bale ve jimnastik resitalini hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bizler için çocuklarımız dünyanın en kıymetli varlıkları. Hepimizin ortak gayesi ise çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi. Bu ortak gaye ise bizim bu akşam, bu güzel ortamda buluşmamızın vesilesi. Biz Nil Spor Merkezi olarak teknolojinin çocuklarımızı esir aldığı, eski mahalle kültürünün kalmadığı günümüzde sporun şart olduğu ve her çocuğun spor hayatına jimnastik ve jimnastiğin dans şekli olan bale ile başlaması gerektiğini düşünüyoruz.
Jimnastik hem kız, hem erkek çocuklarına hitap eden en erken yaşta başlanabilen ve tüm sporların anası kabul edilen olimpik bir spor dalıdır. Düzenli, disiplinli spor yapan çocuklarımız; fiziksel, ruhsal, bilimsel ve sosyal açıdan sağlıklı yetişmiş bireyler olurlar.
Biz Nil Spor Merkezi olarak spor yapmayan çocuk kalmasın felsefesi ile çocuklarımıza sporu sevdirmek, onları bale ve jimnastik alanında yetiştirmeye çalışıyoruz.
Çocuklarımız bizim en kıymetli varlıklarımız. Hepimizin ortak gayesi çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi. işte bu ortak gaye bizim bu akşam bu güzel ortamda buluşmamızın vesilesi.
 
Teknolojinin çocuk-larımızı esir aldım eski mahalle kültürünü kalmadığı günümüzde spor çocuklarımız için çok daha önem arz ediyor. 
Düzenli spor yapan çocuklar fiziksel zihinsel Bilişsel ve Sosyal açıdan diğer  akranlarına göre daha sağlıklı yetişiyor. İşte biz Nil Spor merkezi olarak sekiz yıldır Önce çocuklarımıza sporu sevdirmek ve jimnastik ve bale alanında yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde