23 Temmuz 2024

BAŞKAN GEÇTAN: “ AYBASTI’YA 4 BLOK, 101 DÜKKANLIK SANAYİ SİTESİ YAPILACAK”

  • PDF
Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Aybastılılara müjdeyi verdi. 
Başkan Geçtan 22 milyon lira maliyeti olan Aybastı Sanayi sitesi için start verildiğini ve ilçeye yakışır bir  proje inşa edeceklerini ifade etti. 
15 – 20 yıldır Aybastı ilçemize sanayi sitesi kazandırmak için uğraş veriliyordu diyerek sözlerine başlayan Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan;  “Bölge milletvekillerimiz ve Ordu Valimiz destek vermişler. Sanayi sitesi için yer belirlenmiş, iki kez ihale edilmiş, hafriyat maliyeti yüksekliğinden dolayı sonuca ulaşılamamıştı. 3750 kamyon hafriyatı öz sermayemiz ve büyükşehir desteğiyle yaptık. Hamdolsun, Eylül’de ihale yapılacak. Aybastı Sanayi sitesinde toplamda 101 dükkan olacaktır. 4 bloktan oluşacaktır. 
22 milyon maliyeti olan bir projedir.  Bakanlık tarafından resmi gazetede ilana çıktı. Süreç böylelikle başlamış oldu. Öte yanda afette bozulan ve göçen yolların onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Aybastı’ya, Aybastılı hemşerilerimize gönülden hizmet etmek, ilçemizi daha güzel noktalara getirmek için çalışıyoruz. Bu bağlamda da yorulmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Aybastılı hemşerilerimiz bizden dualarını esirgemesinler. İlçemizi  en güzel noktalara taşımaya devam edeceğiz” dedi. 
Son Güncelleme: Çarşamba, 28 Ağustos 2019 07:45

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde