23 Temmuz 2024

Başkan Hilmi Güler FADEF Heyetinden Talepleri Dinledi

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Dernekler Federasyonu (FADEF) Genel Başkanı Yakup Yeşiltaş’tan Fatsa’da yapılan çalışmalar ve taleplerle ilgili brifing aldı.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen toplantıya Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Dernekler Federasyonu (FADEF) Genel Başkanı Yakup Yeşiltaş’ın yanı sıra Özel Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Uzun, Fatsa-Ünye Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Âdem Çiçek, Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey’de katıldılar.
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Fatsa Dernekler Federasyonu (FADEF) Genel Başkanı Yakup Yeşiltaş Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e kendilerini kabul ettiği ve zaman ayırdığı için teşekkür ederek, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diler, başarılar temenni ederim. Aziz şehitlerimizi hayırla yâd ediyor gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Sizin de yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun diyor başarılar temenni ediyorum.” dedi.
“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMAK ZORUNDAYIZ”
Genel Başkan konuşmasının devamında şunları söyledi; “Biz ilçemizi, ilimizi. Bölgemizi, devletimizi milletimizi ve ülkemizi çok seviyor ve önemsiyoruz. Ülkemiz çok önemli kritik ve hassas bir süreçten geçtiği bu günlerde, daha çok birlikteliğe ihtiyacımız var. İnsanca yaşamanın, huzura kavuşmanın tek yolu birlik ve beraberlikten geçer. Onun için birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Unutmayalım ki, bizleri ayakta tutan ve tutacak olanda bu bilincimiz ve beraberliğimiz olacaktır dedi.
“HAMSİ FESTİVALİ İLE DEVLET VATANDAŞ KAYNAŞMASININ BİR ÖRNEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
 
Fatsa Dernekler Federasyonu olarak yaptıkları etkinliklerden bahseden Genel Başkan Yakup Yeşiltaş, “Fatsa’da 15 Temmuz Özgürlük meydanından 10 bin kişiye ekmek arası hamsiyi helvasıyla birlikte ikram ederken, Yaklaşık beş bin kişiye İki noktada da gün boyu çay ikramı yaptık. 
“SİZ YÖNETİN BEN YÖNLENDİREYİM”
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Fatsa heyetinden talepleri dinledikten sonra yaptığı konuşmada, “Hamsi Festivaline destek vereceğiz. Bu festivalin kayıt altına alınmasını yani rekorlar kitabına girmesini sağlayacağız. Sizler proje getirin ben onaylayayım. Siz yönetin ben yönlendireyim. Hep birlikte Fatsa’yı, Ordu’yu yönetelim ve hizmet edelim” dedi.
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise Fatsa Hamsi festivalinin yapılmasının gerekli olduğunu ve bu konuda belediye olarak kendilerinin de destek vereceklerini söyleyerek, “Fatsa Cumhuriyet Meydanımızdaki çalışmalar en kısa zaman içinde sonuçlanacaktır. Bizler için bu toplantı oldukça faydalı oldu.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde