23 Temmuz 2024

İŞTE BİZİM KIZ’IN HİKAYESİ!

  • PDF
Çektiği kısa videolarla sosyal medyada kendine önemli bir yer edinen ve artık ülke genelinde binlerce kişi tarafından takip edilen Nurşen Karayanız, takipçilerinin merak ettiği konuları değerlendiren yeni bir video kayda aldı. Karayanız, sosyal medyadaki başarıyı nasıl yakaladığını anlattı; takipçilerine teşekkürlerini iletti. Dört kitaba da annelik yapan Karayanız, en çok merak edilen “Kuzey Yıldızı” dizisi hikayesini de takipçileriyle paylaştı.
“Bundan bir yıl önce Ağustos ayında fındık dalında annemin taklidini yaptığım video ile tanıdınız beni.” şeklinde hikayesini anlatmaya başlayan Karayanız, Ordu sahilinde İlhan Türkmen tarafından kayda alınan videoda “Bizim Kız”ın hikayesini anlatmaya başladı. İşte detaylar;
VİDEOLARDA HERKES KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULDU!
 
İlk videomun bu kadar izlenmesinin sebebi hepimizin ailesinden bir kesit olmasıydı. herkes kendinden bir şeyler buldu ki videolarda; beni “Bizim Kız” olarak sahiplendiler. Annemin gardırobuna girerek onun kıyafetlerini, ayakkabılarını giyerek güzel videolar çektik. Bundan sonra daha güzel videolar olacak.
KİTAPLARIMLA VAR OLACAĞIM
Videolar haricinde sizlere bahsetmek istediğim bir konu daha var. Kitap yazıyorum. Biri şiir, üçü roman olmak üzere dört kitabım var. Yaylalarda, köylerde, kasabalarda imza günleri yapıyorum. İnsanın olduğu her yerde benim kitaplarım, çocuklarım dediklerim var. İnsanlara gittiğimde onların yüzündeki ifadeler, o mutluluk beni de mutlu ediyor. Ben sadece videolarla, tv ekranlarıyla yokum. Ben yazarak da kendime katkı sunuyorum. Belki yarın bir gün sadece kitaplarımla var olacağım. Bunun garantisini şimdiden veremem ama yarının ne getireceği belli olmaz. O yüzden kitaplarımı da isteyen herkese imzalı göndermeye çalışı-yorum. Bu konuda da birçok insan hikayesi biriktirdiğimi düşünü-yorum.
 
KUZEY YILDIZI DİZİSİNE NASIL DAHİL OLDUM?
Şimdi sıra geldi hepinizin merakla takip ettiği Kuzey Yıldızı dizisine nasıl dahil olduğuma.
Biliyorsunuz ki kısa videolar çektiğim o kayıtlar bana çok güzel yollar açtı. Takip edenlerime tek tek teşekkürlerimi iletiyorum. Medyanın içinde olduğumuz için “Kuzey Yıldızı”dizisi projesini öncesinden duy-muştum. Dizi başlamadan bir buçuk ay önce Ersoy Güler gibi değerli bir yönetmenin Ordu’da bu projeyi gerçekleş-tireceğini öğrendim. Öncesinde oyunculuk için başvurdum ve cast ajansı ile bir iletişim kopukluğumuz oldu; nasip olmadı.
 
Ardından bu işin peşini bırakmadım ve Ersoy Güler’e kendimi tanıtan bir mesaj ilettim. Şive olsun, videolar olsun; biraz da kendimi öne çıkararak bu konularda Ordu’da benden iyisinin olmadığını söyledim. Bana çok güzel bir dönüşü oldu. Görüşmeyi yaptığımız aynı gün diziye şive koçu olarak dahil oldum. Allah’tan bir aksilik olmazsa oyuncularımızla da aramız çok iyi. Devam edeceğim dizide görev almaya. İstiyoruz ki dizimiz tutulsun ve Ordu’nun ismi Türkiye‘ye değil, dünyaya duyulsun. Ben o ekibin içinde olmaktan, onları tanımaktan ve “Kuzey Yıldızı” ailesine dahil olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizler de mutlu olun, takipte kalın. Bizim için bol bol güzel temennilerde bulunun.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde