14 Mayıs 2024

9. Jeep Şenliği Fatsa Belediyesi’nin Verdiği Kahvaltı İle Start Aldı

  • PDF

ofr12-6-2013Fatsa Offroad Oyunları 9.Perşembe Yaylası Jeep şenliği bugün Fatsa Belediye’si tarafından Atatürk Parkında düzenlenen kahvaltı programından sonra start aldı.

Kahvaltı programında konuşma yapan Fatsa Offroad Kulübü Başkanı Burak Duran; “Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim. Bizlere destek veren ve bu organizeyi bizlere sağlayan Fatsa Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Jeep şenliğinin 1. ayağı olan Fatsa Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya hoş geldiniz diyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Artık bundan sonra jeep şenliğini bizzat bu işin öncülüğünü yapan jeepcilerimiz, sporseverlerimiz, Offroad Kulübümüz yapacak. Daha önce bu işin bir merkezde olmasından dolayı yaşanan bir takım sıkıntılar vardı. Bu sebeple jeepciler adına Offroad Kulübü bu işin öncülüğünü yapsın istedik arkadaşlarımız ve başkanımız başta olmak üzere sağ olsunlar bu işe öncülük ettiler. Bizlerde söz verdiğimiz gibi bundan sonra da her zaman Fatsa ayağında Fatsa Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Burada başlangıç noktası olarak Fatsa Atatürk Parkı’nı seçtik bir kahvaltı programı ile sizleri ağırladık. Bu Fatsa Belediyemizin siz değerli misafirlerimize ikramıdır. Ayrıca bundan sonrada yine Fatsa adına Fatsa ayağında ne tür desteğe ihtiyaçları var ise biz Fatsa Belediyesi olarak her zamana yanlarındayız. Bu sene bu jeep şenliğinin inşallah kazasız belasız sona ermesini temenni ediyoruz. Bu gerçekten gönül ve sevda işi, ben arkadaşlara da söyledim kendilerine zarar vermemek şartı ile araçlarını kırmadan gelmesinler diyorum.

9. Jeep Şenliğinin hem bölgemiz açısından hem de İlçemizin tanıtımı açısından çok büyük bir önemi olduğunu vurgulayan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca; “Doğa turizmi artık yavaş yavaş öne çıkmakta. Bu manada da Karadeniz eşsiz bir Turizm cenneti. Bu şenliklerimiz yaylalarımızın tanıtımı açısından da çok büyük önem arz etmekte. Bu anlamda ben bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Başta Fatsa Belediye Başkanımız ve Offroad Kulübümüze ve siz değerli katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum ve güzel, kazasız belasız bir hafta sonu diliyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a ve Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca’ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Jeepciler daha sonra araçlarına binerek Aybastı Perşembe yaylasına doğru yola çıktılar.of12-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde