13 Mayıs 2024

Adı Gibi ÖZEL Oldu

  • PDF

san12-6-2013Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar sanayilerini bir çalışma alanı ile birlikte bir yaşam merkezine dönüştürdüklerini söyledi. Sayayiye giren insanların görüntü itibariyle mutlu olduklarını hissettiklerini belirten Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar, “Biz sanayimizin giriş kısmını önce evlerin merdivenine bakılır misali düzenledik. Sanayiye girerken bir misafir güzel ağırlanması gerekiyor. Giriş kısmı güzel olan bir yerin zaten içerisi de güzel olur. Ön girişteki arsa ve idari binanımızın yan tarafındaki boş alanları park olarak değerlendirdik. Sağ sol kısımları ağaçlandırıdk. Bu da sanayimize ayrı bir güzellik kattı. Sanayimizde bir otorum alanına sitelere girmiş gibi bir hava oluştu. Park alanımızda oturma yerlerimiz, çay bahçemiz olacak. Yani bizim çalışma yerimiz aynı zamanda bir yaşam merkezimiz olacak. Yaptığımız çalışmalarda olumlu tepkiler almamız bizi daha da heveslendiriyor.

Camimiz Eksik
Özel Sanayi Sitesi’nde camilerinin eksik olduğunu ifade eden Başkan Yusuf Kaynar, “Cami yerine dükkanlar yapıldı. Yeni yapılacak olan Gıd toptancılarının ön kısmında Fatsa Belediyemiz bize cami alanı verdi. En kısa zamanda oranın arsasına kendimize mal edip çevirmesini yapacağız.

İş Yeri Sayımız Yeterli
Özel Sanayi Sitesi’nde iş yeri sayısının da yeterli olduğunu sözlerine ekleyen Kaynar, “Daha fazlasını yaparsak bu sefer ehli olmayan insanlar da dükkan açmaya kalkıyor. Araba sahipleri buraya geldiğinde ehli olmayan insanların elinde kaldığı zaman mağduriyet doğuyor. İşler yapılıyor gibi görünüyor ama yapılmadan ikinci bir ustaya gitmenin gereksinimi duyuluyor. Yani buraya esnafın fazlası mevcut esnafımıza zarar. Dükkan kiralarımız da oturmuş vaziyette ne çok yüksek ne de çok düşük. Şu anda gerçekten burada güzel bir ortam var. Şehre de yakın olmamız bize gerçekten büyük bir avantaj sağlıyor.sany12-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde