14 Mayıs 2024

Jeep Şenliğinde Renkli Görüntüler Yaşandı

  • PDF

jep12-6-20132010 yılında 9’su yapılacakken çıkan olaylar nedeniyle ara verilen Perşembe Yaylası Jeep şenliği bu yıl Aybastı’nın Perşembe Yaylası’nda Pazar günü tekrar yapıldı.
İlk olarak 8 Haziran Cumartesi sabahı Fatsa’da yapılan kahvaltının ardından yola cipler, öğleden sonra Aybastı İlçe Merkezi’nden geçerek Perşembe Yaylası’na vardılar. Geceleyin kendilerine ayrılan bölümde konaklayan cip sahipleri, Pazar günü yapılacak yarışlara katıldılar.
Fatsa, Giresun, Amasya, Tokat, Sinop, Ordu, Gölköy, Kumru, Korgan, Ünye gibi il ve ilçelerden yaklaşık 20 Off-Road Kulübünün katıldığı yarışlar, 9 Haziran Pazar günü Perşembe Yaylası çıkışında Reşadiye yolu üzerindeki alanda yapıldı.
9. Cip Şenliği, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Ordu Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Şeref Çakmak, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş, çevre il ve ilçelerden gelenler ile Aybastılılar’ın yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Saat 11.00'de start alan yarışlar, yaklaşık 40 cipin katılımıyla gerçekleşti. Sırasıyla yarışan ciplerin gösterileri izleyenlerin nefeslerini kesti. Yarışların ilerleyen dakikalarında yağan yağmura aldırmayan binlerce izleyici yarışları keyifle izlemeye devam etti. Yer yer devrilen, çamura saplanan cipler, çekici araçlar ile çekilerek yarışlara devam etmeleri sağlandı.
Saat 17.00 civarında biten yarışların sonunda dereceye giren cip sahiplerine ödülleri verildi. Ayrıca, cip şenliği sponsorlarına da plaket takdim edildi.
Ödül töreninde konuşma yapan Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, tamamen dostluk ve kardeşlik çerçevesinde geçen cip şenliğine katılan herkese teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek olan cip şenliklerinde buluşma temennisini ifade etti.jeep12-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde