14 Mayıs 2024

MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt : ‘’İhsan Şener Ordu Halkıyla Dalga Geçiyor’’ dedi.

  • PDF

cemal12-6-2013Enginyurt ziyaretinde hem Türkiye’nin meselelerine hem de ilimizin meselelerine yaklaşımımızda ki 24 saat çalışma anlayışımız devam etmektedir. Bugün de bu amaçla Fatsa yerel gazetelerimizi ziyaret ederek hem sizlerle tartışmak hem düşüncelerinizi almak hemde bizim yerel basınla olan muhabbetimizi gelişmesini sağlamak maksadıyla bu ziyareti Fatsa Belediye Başkan adayımız Mustafa SADE ve İlçe Başkanımızı Şakir Cemal UYGUN’la yapmış bulunuyoruz. Halkı bilgilendiren halka doğruları anlatan siyasetçiler olalım istiyoruz. Malumunuz Ordu geçimini fındıktan sağlayan tarımsal üretime dayalı bir ildir. Geçen sene fındığın fiyatı 6 TL iken bu sene vatandaşımız 4 TL’ye fındığını satmıştır. Bu yüzden esnaf büyük mağduriyet yaşadı. Ordu’da icralık insan sayısı 61 bin’e ulaştı. Ordu ekonomik anlamda ciddi çöküşler yaşadı. Türkiye aslında büyük çöküşler yaşıyor ama Ordu bundan daha çok etkilendi. Besi hayvancılığı yapanlar birbir battı gitti. Hayvanı 4 bin TL’ye alanlar Bin Tl’ye satar oldu. Çünkü gübre ve saman fiyatlarında büyük artışlar yaşandı. Bütün bu artışlar olurken hükümet bu artışları yok sayarak Ordu’yu hiçe saydı. Ordu da hayvan üreticisi ve çifçi’nin sorunlarına hükümet duyarsız kaldı. Bizde bütün bu meselelerin karşısında duyarsız olan iktidara karşı yeni çözüm politikaları üretmek durumundayız ve bununda bilincinceyiz. Bizde bu anlamda 2014 Mart ayında yapılacak seçimler karşısında Fatsa’nın makus tarihini kırıp Belediye Başkan adayımız Mustafa SADE’nin seçilmesiyle ilgili tüm çalışmalarımızı var gücümüzle sergiliyoruz. Fatsa Belediyesi kötü yönetiliyor. Ordu Belediyesi’de çok kötü yönetiliyor. Artı tüm Ak Parti Belediyeleri çok kötü yönetiliyor. Bu yönetim zafiyetinden dolayı Ordu’nun 19 ilçesinin Belediye Başkanlığına MHP olarak talibiz dedi.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim ESER ile bir süre sohbet eden MHP Heyeti yerel seçim startını verdiklerini beyan ederek Ordu her geçen gün göç veren bir il olmasına rağmen bunun nedenlerininde ekonomik olduğunu bildiğimiz için bu tarz sorunlarında çok yakın takipçisiyiz. Bütün bu sorunlara çözüm bulmak MHP’nin gerçek politikasıdır. Fındık fiyatlarının 6 yada 7 TL olması için bir altyapı çalışması başlatmış bulunuyoruz. Çünkü bununla ilgili tüm odalarla çalışma yapıyoruz. AKP hükümetinin vatandaşı ciddiye almadığını görüyoruz. Vatandaşla dalga geçiyorlar. Özellikle AKP Ordu Milletvekili İhsan ŞENER Ordu halkıyla ve Türk Halkıyla dalga geçmeye devam ediyor. İhsan Şener aynı zamanda kendi partilisine çete reisi diye ithamda bulunuyor. Aynı milletvekili haziran ayı başında alan bazlı destek ödemelerinin yapılacağını taahhüt ediyor. Televizyon ekranlarında bunu söylüyor. Bakıyoruz ki bugün halen alan bazlı destek ödemeleri yapılmadı dedi.

Enginyurt ziyareti sonrasında basın desteğini her zaman beklediklerini beyan ederek gazetemiz sahibi Yavuz Selim ESER ‘de kendilerine başarılar dilediğini belirtti.cml12-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde