23 Temmuz 2024

Fatsa’da “FATSA DOĞA VE ÇEVRE DERNEĞİ” adıyla bİr dernek kuruldu

  • PDF
Derneğin geçici yönetim kurulu başkanlığını Zeki Odabaş üstlendi. 
Geçen hafta basın mensuplarıyla bir araya gelen dernek yönetimi derneğin amaçlarına dair bilgi paylaşımı yaptı.
Buluşmadaki konuşma-yı dernek geçici başkanı Zeki Odabaş yaptı.
Odabaş konuşmasında; “Biz bugün, Fatsa Doğa ve Çevre Derneği’nin kuruluşunu kamuoyu ile paylaşmak için, basınımızın değerli temsilcileri ile bir araya geldik. Başta beş yıldır siyanürle altın çıkararak, yaşam alanlarımızı zehirleyen şirket olmak üzere, doğaya ve insana zarar veren herşeyle, herkesle mücadele azmindeyiz. Bunu ancak Fatsa ve çevresinde yaşayan her kesimden bütün hemşerilerimizle birlikte başarabileceğimizin bilincindeyiz.
    Fatsa ve çevresinde siyanürlü altıla mücadele bizimle başlamadı. Siyanürlü maden sahasına yakın köylerde yaşayanlar beş yıldır mücadele veriyor. Bu alanda uzun süredir kararlı bir duruş sergileyen Fatsa – Ünye Doğa Platformu, bizim de bileşeni olacağımız önemli bir mücadele birliğidir.
    Derneğimizin kurucu yönetim kurulu, gerekli işlemleri tamamlayarak ilk genel kurul yapılana kadar büyük bir sorumlulukla görevlerini yerine getirecektir. Doğayı, insanı, ekonomik ve sosyal hayatımızı, geleceğini düşünen bütün Fatsalıları derneğimize üye olarak çalışma gruplarında görev almalarını istiyoruz. Omuz verin, umut olun.” Dedi.
Basın mensuplarıyla karşılıklı görüş alışverişinden sonra toplantı sone erdi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde