13 Mayıs 2024

Şener, Bremen’de Türklerle Buluştu

  • PDF

brem26-6-2013Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bremen Bölge Genel Kuruluna AK Parti Genel Merkezi tarafından görevli olarak Ordu Milletvekili İhsan Şener gitti. Almanya'nın Bremen kentinde gurbetçiler ile buluşan Şener, Türkiye'de son günlerde yaşanan gelişmeleri paylaştı.

Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bremen Bölge Başkanı Adnan Çöktü'nün seçildiği kurulda Şener, Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini söyledi.

Almanya'da gurbetçiler ile bir araya gelen Şener, Türkiye hükümetinin icraatlarını ve gündemde bulunan konular ile ilgili bilgiler verdi.

Şener, Avrupa Türk Demokratlar Birliği kuruluşunun yaptığı hizmet nedeni ile büyük bir misyonu olduğunu söyleyerek, "Türk toplumunun çıkarları için çalışan köklü bir kuruluşsunuz. Birlik ve beraberlik adına çok güzel çalışmalar yaparak önemli bir misyonu yerine getiriyorsunuz. Sivil toplum kuruluşları içerisinde insanımıza büyük katkılarda bulunmanız çok önemli. Yıllar önce insanımız buraya işçi olarak gelmişken şimdi ise artık yeni bir dönem yaşanıyor. Artık Almanya'da iş veren konumuna geçmiştir. Bremen Avrupa Türk Demokratlar Birliği teşkilatına başarılar diliyorum."dedi.

Avrupa'ya ilk gelen gençlerin işçi olarak çalışmak için geldiğini hatırlatan Şener, "İlk gelen nesil siyaset ve sosyal alanda pek olmasa da onların evlatları akademisyen, işadamı, yaşama ortak, siyaset ile uğraşan, en az 3 dil bilen bir nesil olmuştur. Bu gençlerimiz yaşam biçimleri ve üretkenlikleri ile Avrupa'ya büyük zenginlik katıyor."diye konuştu.

Avrupa Türk Demokratlar Birliği Bremen Bölge Başkanı Adnan Çöktü ise genel kurula katılmasından dolayı yönetim kurulu adına Şener'e teşekkür etti.

Şener, Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bremen Bölge Başkanı Adnan Çöktü ve yönetim kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.bre26-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde