14 Mayıs 2024

Şener: Şenlikler Kardeşliğimizi Güçlendiriyor

  • PDF

sen26-6-2013Korgan ilçesinde Geleneksel olarak düzenlenen 17. Yayla şenliklerine AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener katıldı.

Korgan Belediyesi tarafından organizesi gerçekleşen şenliklere İçişleri Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ile birlikte katılan Şener, vatandaşlar ile de kucaklaştı.

Şenlikler Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven'in konuşması ile başlarken, açılış konuşmasında şunları söyledi; "Korgan Obası Yayla şenliklerinin 17.sini bu yıl gerçekleştiriyoruz. Havaların yağışlı olması ve çevre ilçelerimizde yaşanan sel felaketi nedeni ile tereddüt yaşamamıza rağmen katılımın yüksek olması bizleri sevindirdi. Milletvekillerimizin aramızda olması ise bizleri ayrıca mutlu etti. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise, "Sel felaketinin yaşanası nedeni ile herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Valimiz ve İl genel meclisimizin gayretleri ile acil olan yaralar sarılmıştır. Diğerleri de kısa zaman içinde sarılacaktır. Bu güzel yaylaları şenlendiren, yılda bir defada olsa burada bir araya gelen birlikte güzel işler yapmaya çalışan, eğlenen kıymetli hemşerilerim. Memleketimizin barış içinde olması, kardeşliğimizin güçlenmesi, refahımızın ve huzurumuzun artması için başta Sayın Başbakanımız olmak üzere gece-gündüz çalışan, özellikle Ordu'muza hizmetlerinde büyük katkısı olan değerli büyüğümüz Bakanımız İdris Naim Şahin'e teşekkür ediyorum. Burada her yıl düzenli olarak yapılan şenliklerin insanımıza katkıları var. İlçelerimize değişik yatırımları projelendirilerek, çalışarak gerçekleştiriyoruz. Ancak bu etkinliğin en büyük kazancı, insanımızın omuz omuza, gönül gönüle birliktelik sağlamasıdır. Bu merasimler, kardeşliğimize katkıda bulunması açısından çok önemli. Her yaylamız, her obamız da hemşerilerimiz birlik ve beraberlik ile bu etkinliği yaşıyor."diye konuştu.

İçişleri Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, şenlik sonundaki ağalık yarışmasında 55 bin TL'ye Korgan obası yayla ağalığını tekrar aldı. Yapılan yağlı güreş müsabakalarında ise baş güreşini Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara aldı.

İçişleri Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Şener'e 17. Yayla şenliklerinde yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.senl26-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde