29 Nisan 2024

Başkan Anlayan Ilıca Kayaköy’ü Ziyaret Etti

  • PDF

kaya26-6-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ilıca programı kapsamında Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe’nin de köyü olan Kayaköy’ü ziyaret etti.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ile birlikte Kayaköy’ü ziyaret eden Başkan Anlayan;” Bizleri burada sıcak ilgi ile karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Burada sizler ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu program çerçevesinde bu davete icabet etmeye hayır diyemedik. Başkan Yardımcımız Bülent Yücetepe’nin Mahallesi olması sebebi ile de biraz özellik arz etti. Her programda anlatmaya çalışıyorum bugün Ilıca Beldemizin Mahallesi olan Kayaköy artık Fatsa Belediyesi’nin Mahallesi olacak ama Kayaköy Mahallesi olarak değil Ilıca Mahallesi olacak. Bu zamana kadar hizmet veren Belde Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim. Onlar var olan imkanların en iyisini yapmaya çalıştılar. O yüzden onları kutlamak lazım. Çünkü yoktan var etmek Allaha mahsustur ama az imkân ile çok iş yapmak beceriye mahsustur. Onları tebrik ediyorum. İnşallah yeni yasayla beraber imkanı daha fazla olan Büyükşehirde bugün bir yapılan hizmet o gün iki üç katı yapılacak. Yeni sürecin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.kayak26-6-2013

Ev sahipliğini Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe’nin yatığı ziyarette, konuşmanın ardından yemek ikram yapılırken yemeğin ardından ise çay eşliğinde uzun süre sohbet edildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde