22 Temmuz 2024

MHP'DEN ORDU ŞEHİR HASTANESİ YORUMU

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Ordu'da Botanik Bahçe arazisine yapılması planlanan Şehir Hastanesi projesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un Ordu'ya gelişinin ardından netlik kazanan şehir hastanesi arazisine tepkisini dile getiren Yılmaz, "Numan Kurtulmuş Ordu'ya vaad ettiği 5 mega projeden bir tanesine bile çivi çakmadı" ifadesiyle dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Tv52 muhabiri Tülay Ünlü'ye yaptığı açıklamada şu değerlendirmelere yer verdi:

"Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Şehir Hastanesinin Botanik Park projesi üzerine yapılmasına karşı olduğumuzu her defasında dile getirdik. Geçtiğimiz günlerde Ak Partili Numan Bey'in Ordu ziyaretleri sonrasında gazetelerden gördük ki şehir hastanesi botanik parkın üzerine yapılacakmış. Biz öncelikle bunu samimi bulmuyoruz. Gerçekten gördüğümüz odur ki Sayın Numan Kurtulmuş Ordu Milletvekili iken 5 mega proje vermişti, 1 tanesine bile çivi çakmadan gitti. Biz Ordu Devlet Hastanesi ile üniversite hastanesi istiyoruz. Üniversitenin 350 dönü bir arazisi var. Gerekirse oraya üniversite hastanesi yapılıp botaniğin oraya da üniversiteye yurt yapılabilir diye düşünüyoruz.
 Hastalar artık günde 50-60 tane hastane bakmak zorunda kalıyor. Ufak tefek hastalıkların kontrolünü yapamaz, hastaların durumlarını bilemez hale geldik. Elimizdeki doktorlar da bir bir ayrılıp il dışına gitmeye başladılar. İlçe hastanelerimizde uzman doktorlarımız yeteri kadar yok. Yukarıdaki ilçelerden buraya ambulanslar 1 buçuk 2 saatte geliyorlar. Maliyet olarak da farklı bir yapıda yansıyacağı için bir Ordu'da şehir hastanesine karşıyız."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde