22 Temmuz 2024

“YA KİLİT VURACAK, YA DA İKTİDARA GELECEK”

  • PDF
Sol siyasette uzun yıllar mücadele eden Zeki Muslu (Arap Zeki) gazetemizi ziyaret etti. 
CHP’li büyükşehir belediyelerinin başarısı Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacaktır diyen Zeki Muslu; “bu başarı sağlanamazsa CHP kapısına ya kilit vuracaktır, ya da iktidara gelecektir” dedi. 
“Bugünkü Cumhuriyet Halk Partisinin geldiği pozisyon nedir, son mahalli seçimlerdeki CHP’nin aldığı başarı devam ediyor mu? Sosyal demokrat bir siyasetçi olarak görüşlerini alabilir miyiz?”  
“Bu yerel seçimlerde alınan sonuçlar Cumhuriyet Halk Partisinin geleceğini belirleyecektir. Ya Cumhuriyet Halk Partisi kapısına kilit vuracak yada iktidara gelecektir. Bu tamamen büyükşehir belediyelerinin; Ankara’sı, İstanbul’u, İzmir’i, Adana’sı, Hatay’ı, vs. bu  büyükşehirlerde Cum-huriyet Halk Partisinin ne olduğunu bu belediye başkanları göstermek zorundadır. Bunlar sosyal demokrat düşünce doğrultusunda başarılı bir hizmet verdiği zamanda Cumhuriyet Halk Partisi gelecek seçimlerde yüzde yüz olarak iktidara gelecektir. Bunların başkaları gibi hırsızlık olaylarına rüşvet olaylarına adı karışıp Cumhuriyet Halk Partisinin adı lekelenirse Cumhuriyet Halk Partisi kapısına kilidi vursun ve bundan sonra da seçimlere girmesin. Dolayısıyla büyükşehirlerin başarısı Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacaktır.” Dedi.
“Cumhuriyet Halk Partisini din temelinde karalamak isteyen başta Cumhurbaşkanımız Tayip Erdoğan olmak üzere bu gibi zihniyetlerin karşısında bizim ne düşündüğümüz ortadadır.” açıklamasında bulunan Zeki Muslu; “Sen Cumhuriyet Halk Partisini dinsizlikle suçlarsan, eğer bu din meselesini ortaya atarsan herkes dinine ne kadar bağlı olduğunu sana gösterir. Dinimizin ne olduğunu nasıl olması gerektiğini, doğruluk dürüstlüğün nasıl olduğunu bütün CHP’liler bilmektedir. Cumhurbaşkanımızın din konusundaki eleştirileri CHP’lilere yapışmaz. Herkes kendine bakmalıdır.” Dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde