22 Temmuz 2024

“MİLLETVEKİLLERİMİZİN HEPSİNİN EMEĞİ VE İMZASI VARDIR…”

  • PDF
AK Parti Fatsa ilçe başkanı İsa Yüksel “Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin (OSB), bölgenin en büyük organize sanayisi olmasının altında AK Parti iktidarı ve bölgemizin milletvekillerinin hepsinin emeği ve imzası vardır…” dedi.
 
Yüksel, Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş’ın yaptığı bir eleştiriye cevap niteliği taşıyan açıklamasında; “Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin bu günlere gelmesinde milletvekillerimizin hepsinin emeği ve imzası vardır…” açıklamasında bulundu.
 
İsa Yüksel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Durum tamda böyle iken; “dün methiyelerde bulunup teşekkür edip organizeyi gezdiği milletvekillerimiz için bu gün kendi siyasi hesapları uğruna gerçekle hiç alakası olmayan paylaşımı yapanlar bunun hesabını kendi vicdanlarında vereceklerdir.”
Biz Fatsa teşkilatı olarak; Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Bele-diyemizle uyumlu bir şekilde Fatsa’yı bir adım daha ileri götürmenin gayreti içindeyiz. Bu süreçte farklı siyasi partilerimizin veya sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini açıklamalarını saygı İle karşılar, Fatsa’nın faydasına olacak her türlü fikir, görüş ve öneriye açık olduğumuzu belirtmek isterim.
Değerli hem-şerilerimizin bilmesini isteriz ki; Son üç yıl Fatsa Organize Sanayi Bölgesine aktarılan rakam  13 milyon TL ile bölgemizde ki OSB’lere aktarılan en büyük rakamdır.
Dolayısıyla en büyük payı Fatsa OSB almıştır. Görüleceği üzere; 2020 yılında da en büyük payı ve desteği Fatsa OSB alacaktır.
Bu gün bölgemizin en büyük OSB’si olan Fatsa OSB’nin bu hale gelmesi için her dönemde partimizin, siyasilerimizin ve değerli bakanımızın ve milletvekillerimizin verdiği destek Fatsa organize sanayini bu noktaya taşımıştır.
Ak Parti Fatsa Teşkilatı olarak bizler; Cumhur ittifakımız, Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Belediyemizle uyum içinde Fatsa’yı kalkındırmanın, Fatsa’yı hak ettiği seviyeye taşımanın gayreti içindeyiz. Fatsa’ya değer katacak, yapıcı eleştirilere her zaman olduğu gibi şimdi de açığız. Ancak; “Birliğimizi, paydaş değerlerimizi bozucu Milletvekillerimiz arasına nifak sokucu açıklamaları tutarsız buluyor, bu talihsiz açıklamanın kimseye faydası olmayacağını düşünüyorum.
 
Bu asılsız açıklamalar bizi Fatsa’ya hizmet etmekten alıkoyamayacaktır.
Hep birlikte Fatsa… Fatsa bizim, hepimizindir!
Saygılarımla…
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde