22 Temmuz 2024

SED DESTEĞİ ALAN AİLELER KAYMAKAM YARAN VE BAŞKAN KİBAR İLE BİR ARAYA GELDİ

  • PDF

Fatsa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Fatsa Belediyesi işbirliği ile sosyal ve ekonomik destek alan 53 aile düzenlenen organizasyonda İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile bir araya geldiler. Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerde düzenlenen gecenin başlangıcında sosyal ve ekonomik devlet desteğiyle Üniversite kazanan İlhan Ay ve İpek Nur Şimşek ders alınacak ibretlik hayat hikâyelerini paylaştılar. “DENİZYILDIZLARIMIZIN HAYATINA BİR ANLAM KATIYORSAK NE MUTLU BİZE” Daha sonra kürsüye gelen Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Ekici ilginç bir hikâye anlatarak başladı. Bir adam Okyanus sahilinde yürüyüş yaparken denize telaşla bir şeyler atan başka bir adama rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu kişinin sahile vurmuş milyonlarca denizyıldızını denize atmaya çalıştığını görür. Niçin bu denizyıldızlarını denize atıyorsunuz diye sorar. Denizyıldızlarını okyanusa atan şahıs topladığı denizyıldızlarını hızla okyanusa atmaya devam eder. Yaşamaları için yanıtını verir adam. Bu defa iyi ama burada binlerce denizyıldızı var hepsini atmanıza imkân yok deyince, yerden bir denizyıldızını daha alan şahıs denizyıldızını okyanusa atar, bak onun için hayatta çok şey değişti der. Bizlerde denizyıldızlarımızın hayatına bir anlam katıyorsak ne mutlu bize. Bu organizasyonda her zaman yanımızda olan Fatsa Belediyesi nezdinde Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar'a da teşekkür ediyorum.” dedi.

“BELEDİYEMİZ İMKÂNLARIYLA AİLELERİMİZE DESTEKLER SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ” Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada, “Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen, belediyemizin de desteğiyle bu güzel aile yemeğini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İlçemizde Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzde koordineli yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde bizlerde belediyemiz imkânlarıyla yine ailelerimize destekler sağlamaya çalışıyoruz. Kaymakamlığımız öncülüğünde çok güzel bir koordinasyonumuz var. İlçemizde inşallah bu koordinasyonla birlikte 2 gencimizden dinlediğimiz hayat hikâyesinin sayılarının artması için gece gündüz mücadelemize devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Bu anlamda birlik beraberlik atmosferinin gerçekleşmesini sağlayan başta Kaymakamlığımız olmak üzere Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Daha birçok akşamda ailelerimizle bir araya gelmeyi temenni ediyoruz.” diye konuştu.

“YAPILACAK FAALİYETLERLE BİR TANE BİLE İHTİYAÇ SAHİBİNİN KALMAMASI GEREKİYOR” Gecede son konuşmayı yapan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ‘da, “İki tane evladımızın yapmış olduğu konuşma her şeyi ifade ediyor ve çok net bir şekilde anlatıyor. Maksat insanlarımıza ailelerimize devletimize şevkatli elini uzatmak onlara her türlü desteği vermek, imkânı olan var, olamayan var. İmkânsızlıklar içerisinde hayatını sürdürmek isteyenlere devletin desteği ile beraber hayatlarını daha iyi bir şekilde sürdürebilmelerini sağlamaya gayret gösteriyoruz. Burada bir sürü evladımız var yavrumuz var inşallah gelecek onlar içinde iyi olur, daha güzel olur. 2019 acısıyla tatlısıyla bitiyor. İnşallah yeni bir yıla başlayacağız. Önümüzdeki yılın hepimize ülkemize bütün dünyaya güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Gelecek olan günlerin geçmiş günlere göre çok çok daha iyi olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle bu faaliyetleri ilçemizde organize eden Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü’müzün bütün personeline ben çok çok teşekkür ediyorum. Bu gece bir vesiledir, bundan sonra faaliyetleri daha da artırarak devam etmek ve ulaşılamayan bir tane bile ihtiyaç sahibinin kalmaması gerekiyor. Bu yolda gerekli çalışmaları sağlayacaklar inşallah. Yine bütün yapılan

faaliyetlerde birçok katkısını gördüğümüz çok değerli Belediye Başkanımız İbrahim Ethem Kibar ve ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından dezavantajlı çocuklar müzik eşliğinde eğlendiler. Çocuklara basın mensupları da eşlik ettiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde