29 Nisan 2024

Müftülük Yeni Binada

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/müft26-6-2013.JPG

muft26-6-2013Fatsa İlçe Müftülüğü yeni hizmet binasına taşınıyor.

İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada “Bu binada çok fazla maddi desteği olan değerli Fatsalı hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

2 milyon 300 bin TL. ’ye mal olan hizmet binası 4 bin metrekarelik kapalı alana sahip.

Bin kişilik konferans salonu dahil Kuran Kursu ve sosyal tesislerin yer aldığı hizmet binası Fatsa’nın en yeni kamu binası unvanına sahip olacak.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ve yazarımız Ali Zeren’in birlikte ziyaret ettikleri İlçe Müftümüz Şenel Yılmaz, “Yeni hizmet binamızın arsasını 2011 yılı Haziran ayında devraldık. 2011 yılının Haziran ayında da inşaatına başladık. Hizmet binamızın iki yıl önceki Berat Kandili günü temelini atmıştık. Tam iki yıl sonra Beraat Kandilinde de taşındık. 1597 m2’lik bir arsa üzerinde 627 m2 taban alanlı inşaatımız, 5 kat ve 4 bin metre karelik kapalı alana sahip. İnşaatımızın 3 katı tamamıyla bitti, 4.’cü katın kaba inşaatı bitti sadece boya ve badanası kaldı. Dış cephe olarak tamamı bitti. 5. kat konferans salonu. Şimdiye kadar eski parayla 2 trilyon 300 milyar bir para harcadık. 500 bin lirasını genel bütçeden aldık. 520 bin civarında borcumuz var. Geri kalan 1 trilyon 300 bin lira’yı Fatsalılardan topladık.

Ben her zaman söylüyorum ve yardımlaşma konusunda Fatsalılara teşekkür ediyorum. Hiç kimse 10 bin - 20 bin TL. gibi paralar vermedi. Tabii ki bu paralar camilerimizden topladığımız üçer – beşer liralık yardımlar damlaya damlaya bu günlere geldi. Bu eser tabi ki Fatsalıların eseri. Bunu Fatsalılar yaptı. İlk geldiğim günde kendimi ifade etmiştim. Bende Fatsalıyım demiştim. Yarın bir başka yere tayinde olsam, emekli de olsam yine benim adresim Fatsa’dır, Ünye’dir. Allah göstermesin kimin acılı bir günü olsa ben yine burada olurum. Davetinde haberim olursa ben yine buradayım. Yine aynı sözümdeyim. Gelirken Fatsalıyım dedim, giderken de yine Fatsalı gideceğim. Tayin bekliyorum. Bugün, yarın belli olacak, şu an belli değil. Gitmemize yakın yeni binamıza taşınmış olduk. En azından yeni binamızda birkaç günde olsa oturacağız. Maddi, manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun.” Dedi.müft26-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde