22 Temmuz 2024

CHP ORDU MİLLETVEKİLİ ADIGÜZEL ÇÖP NÖBETİNDEKİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Çaybaşı ilçesindeki çöp eyleminde nöbet tutan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlara hitap eden Adıgüzel, "Ben milletvekiliyim. Devletten maaş alıyorum. Beni siz seçtiniz ve sizin sesinizi duyurmaya geldim. Büyükşehir Belediye Başkanı ile de oturup görüşeceğim, gerekirse onu da alıp buraya getireceğim." ifadelerini kullandı.
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, 11 Ocak 2019'dan bu yana İlküvez'deki çöp tesisinde nöbet tutan vatandaşaları ziyaret etti. Milletvekili Adıgüzel çöp alanndaki vatandaşlara hitap ederek şu açıklamalarda bulundu:
"Ben milletvekiliyim. Dev-letten maaş alıyorum. Beni siz seçtiniz ve sizin sesinizi duyurmaya geldim. Büyükşehir Belediye Başkanı ile de oturup görüşeceğim, gerekirse onu da alıp buraya getireceğim. Kavgaya gerek yok. Burada siyaset yapmıyoruz. Sorunun çözümü için buradayız. Buradaki vahşi depolama alanındaki sorunları çözmeliyiz. Bunu mecliste de dile getireceğim. Soru önergesi de vereceğim. Kimse endişe etmesin."

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde