22 Temmuz 2024

FEYZİ VE YEREBASMAZ SERBEST BIRAKILDILAr

  • PDF
Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ve ARDA Soğukhava depoları sahibi Hulusi Yerebasmaz tahliye edildiler.
Tahliyeyi Ünye Cezaevi kapısında bekleyen 70 araçlık konvoyla ve çok sayıda seveni ile karşılandı Ali Feyzi ve Hulusi Yerebasmaz.
Fatsa Cumhuriyet Savcılığınca FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik Yürütülen  soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan, Fatsa’nın yakından tanıdığı, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ve Arda Soğuk Hava Depolarının sahibi Hulusi Yerebasmaz  tutuklu bulundukları Ünye M Tipi Kapalı Cezaevinden tahliye edildiler. Bir gün cezaevinde kalan  Ali Feyzi ve Hulusi Yerebasmaz  yapılan inceleme  neticesinde  tahliye edildiler.
 
‘’KAPI ARKASINDAN GÜLENLERE FIRSAT DOĞMAMIŞTIR.’’
 
Ünye Cezaevi kapısında sevenleri tarafından karşılanan Ali Feyzi, buradan konvoy eşliğinde Fatsa Bolaman Mahallesinde bulunan işyerine geldi. İşyerinin kafeteryasında dostlarına ve sevenlerine teşekkür konuşması yapan Başkan Feyzi, ‘’ Devletimiz yanlış bir karar verdi. Bugün verilen bu yanlıştan  dönüldü. Bugün devletimiz hukukumuz yanlışları düzeltti. Bu konuyu düzelten  bizlere destek olan Fatsa halkına eşimize dostumuza, bizi yanlız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum. Fatsa kamuoyu bizim arkamızda durmuştur. Bölgemizde siyaset yapan gönül dostlarımız siyasetçilerimiz sivil toplum örgütleri, Fatsa kamuoyu, Fatsa Halkı, Borsamızın çoğunluk üyeleri bizlere destek  olmuştur. Kapı arkasından gülenlere fırsat doğmamıştır. Yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu. 
“ADALET YERİNİ BULDU”
 Aynı soruşturma Kapsamında tutuklanıp serbest  bırakılan Hulusi Yerebasmaz’da şu açıklamayı yaptı: “Adalet Yerini Buldu! Doğduğum ve doyduğum memleketim Fatsa’da 16 senedir ticari faaliyetlerimi helal kazanç üzerine yürütmekteyim. İşletmesinde toplasan 5 kişi bile çalıştırmayan ve ya hayatı boyunca insanlık namına bir çöpü bile kaldırmayan kişilerin yaptığı eleştirilerden etkilenmedim. Ne işle iştigal ettiğim, kaç kişiye istihdam sağladığım, ilçemin ismini ve Türk Bayrağını ne kadar uzağa taşıdığım herkes tarafından bilinmektedir. Ben ve ailem bu süreçte kimin ne beklediğini ne istediğini öğrenmiş olduk. 
Kötü günlerde ailemizin yanında olan öncelikle değerli abim Cemal Enginyurt’a, kadim dostum Murat Kaçak’a arayan soran tüm dostlarıma akrabalarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Biz en iyi yaptığımız işe devam ederek Türk Bayrağını ve ilçemizin adından oluşan Fatsa Arda markamızı sonuna kadar taşımaya karar-lıyız.’’ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde