29 Nisan 2024

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda 1000. Program

  • PDF

kult3-7-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Belediye Kültür Sarayı’nın açılışından bu yana geçen zamanda iki yılda 1000 program ve etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi.
Belediye Kültür Sarayı’nın 1000. programını düzenleyen Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Mental Aritmatik Kursu mezunlarına ödül töreni programında konuşan Belediye Başkanı Anlayan, “Bu zamana kadar 400 Fatsalıya hizmet verilmiştir. Sizlerin desteğiyle açılan ve 2.yılını dolduran Kültür Sarayı’nda 2 senede 1000 program hayaldi gerçek oldu. Fatsa'da sosyal ve kültürel anlamda büyük bir boşluğu doldurduğumuza inandığımız kültür sarayımız başta resmi kurumlar, eğitim kurumları, STK'lar tiyatrolar ve müzik gruplarına ücretsiz olarak hizmet vermiştir” dedi.
Fatsa'da daha önce yapılan tüm programların kültür sarayı açıldıktan sonar 3’e katlandığını savunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, bu zamana kadar kültür sarayı salonlarında 173 adet düğün 43 adet tiyatro, 28 adet müzik veya konser, 125 adet özel veya kamu toplantıları, 241 adet konferans, 32 adet sergi, 176 adet okul program ve diğer 182 program gerçekleştiğini ifade etti.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kültür Sarayı’nda 1000. program anısına Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Mental Aritmatik Uzmanı Ekrem Altan’a birer plaket verdi. Plaketin ardından konuşma yapan Kaymakam Bekir Atmaca Kültür Sarayı'nın Fatsa'da büyük bir boşluk doldurduğunu belirterek Belediye Başkanı Hüseyin Anlayana teşekkür etti.
Daha sonra Ekrem Altan, mental aritmatik ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından mental aritmetik programında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.kul3-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde