22 Temmuz 2024

EN ETKİLİ YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIM

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl iş planımızda eğitim için önemli bir yer ayırıyoruz. Bu konunun  üzerine bu kadar düşen ülkedeki nadir STK'lardan biri olduğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bugün de Odamız Yönetim Kurulu ve Meclisinden çalışma arkadaşlarımla birlikte şu ana kadar eğitim için yaptığımız tüm çalışmaların belki de en önemlilerinden birine imza attık hayırlısıyla.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün işbirliği ile Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi bünyesinde çocuklarımız ve gençlerimiz için bir yazılım ve tasarım atölyesi oluşturduk. Yazılım, kodlama, büyük veri yönetimi, robotik programlama gibi kavramlar dünyanın geleceğine yön verecek. Biz de evlatlarımızın şimiden geleceğe hazır olmalarını ve ülkelerini bu alanlarda ön saflarda başarı ile temsil etmelerini arzu ediyor ve buna yatırım yapmaya gayret ediyoruz.
Bugün atölyemizin açılışını onurlandıran başta Ordu valimiz Sayın Seddar Yavuz, Fatsa Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran ve tüm süreç boyunca işbirliği ve yardımlarını esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın Atinkaya  olmak üzere katılım gösteren tüm protokol mensuplarına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. FATSO, Fatsa'nın geleceğinin inşasında önemli rol oynamaya devam edecek.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde