22 Temmuz 2024

CHP Ordu İl Kongresi Sonrası Murat İnanlı Açıklama Yaptı

  • PDF
CHP Ordu il kongresi sonrası bir açıklama yapan Fatsa ilçe başkanı Murat İnanlı “16 Şubat Pazar günü 37. Ordu İl Kongremizi gerçekleştirdik.  
 
Av. Atila Şahin il başkanımız olarak delegelerimizin onayını aldı. Ayrıca ilçemizi temsilen Diş Hekimi Samet Akbaş, yönetim kurulu üyemiz Ersin Yakan İl Yönetim Kurulu üyesi, Av. Ahmet Karamustafa İl Disiplin Kurulu üyelsi, Ali Pekbüyük, Zekai Sana ve Murat İnanlı Kurultay Delegesi olarak seçilmiş bulunmaktayız. İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.     “Biz saraydaki gibi demokrasiyi sadece kendimiz için  isteyenlerden değiliz. O nedenle CHP’de bütün dönemlerde adaylar yarışmıştır. Farklı ideallere aday olan herkes çok kıymetlidir. Biz bunu çok önemsiyoruz.” Diyen İnanlı “CHP kendi içerisinde demokratik süreçler yaratıyor. Benim tarafım partiyi iktidara taşıyacak CHP örgütünün ve vicdanının seçtiği kadrolardır. CHP örgütü ve CHP vicdanı çok kıymetlidir. 
Örgüt için bu yapılan yarış çok değerlidir.    Ülkemizi demokrasiyle tanıştıran ve Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak için mücadele eden CHP’liler için kongreler iktidar yarışı değil bir bayrak yarışıdır. Açıklamasında bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde