22 Temmuz 2024

ONLARDA 14 ŞUBAT'I “SEVGİ” GÜNÜ OLARAK KUTLADILAR

  • PDF
Her yıl 14 Şubat günü kutlanan sevgililer gününde Kumru Güneycik İlkokulu’nun minik öğrencileri de okullarında  14 Şubat’ı ‘Sevgi’ günü olarak  kutladılar. 
Kaliteli eğitim için her zaman önceliğimiz "SEVGİ" dir diyen sınıf öğretmeni Vuslat Lüle Yılmaz, “Bizim hep "minik" diye bahsettiğimiz öğrencilerimiz, sevgiyi küçücük kalplerinde kocaman bir duyguya dönüştürürler. Sevmenin sevilmenin önemini kavrayan miniklerimiz ile sınıfta yaptığımız güzel bir etkinlikle birbirlerine olan sevgilerini sarılarak, bir kuşu kelebeği ve her şeyi sevmeyi kalemleri ile kağıt üzerine dökerek  ifade ettiler ve yaptıkları resimlerini duvarlara asarak sınıflarını süslediler” dedi.
Öğrencilerde sınıf öğretmenimiz Vuslat Lüle Yılmaz  rehberliğinde sınıflarında 14 Şubat’ı sevgi etkinliği olarak düzenlediklerini,  birbirlerini sevmenin güzel olduğunu, insanları, hayvanları ve doğayı sevmenin  önemini kağıtlara dökerek küçük kalplerimizde canlandırdıklarını söylediler ve öğretmenlerine böyle bir etkinlik için teşekkür ettiler..

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde