22 Temmuz 2024

Kadınlar Gününü, Şehit Aileleri ile Geçirdiler

  • PDF

Son günlerde ardı ardına aldığımız şehit haberlerinden sonra henüz içimizin yangını sönmemişken, 8 Mart Kadınlar günü kutlamak olmazdı. Bizde şehit analarının, eşlerinin yanında olmayı tercih ettik diyen MHP Fatsa Kadın Kolları Başkanı Hatice Katık, İyi ki de böyle yaptık, şehit ailelerimizle birlikte unutulmaz bir kadınlar günü yaşadık dedi.

Tüm yurt genelinde farklı etkinliklerle kutlanan 8 Mart Kadınlar gününü MHP Fatsa Kadın Kolları üyeleri, Fatsa’da bulunan şehit ailelerini  ziyaret ederek geçirdi.

Gün boyu Fatsa’nın farklı mahallelerinden aileleri ziyaret eden Kadın Kolları Başkanı Hatice Katık ve yönetim kurulu üyeleri, iyi ki de böyle yapmışız şehit ailelerimizle tanışıp onlarla dertleştiklerini ve hayır dualarını aldıklarını, zaman zaman duygusallaşarak unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirtti.
 
Daha önceden planlanmış bir kutlama programı olmasına rağmen bu programı iptal ederek şehit aileleri ile beraber olmayı tercih eden MHP Fatsa Kadın Kolları Başkanı Hatice Katık ve Yönetim Kurulu üyeleri Semanur Akbolat, Tuğba Doğanay, Melahat Şahin gün boyu ailelerin evine giderek onlarla sohbet ettiler.
 
Konu ile ilgili Başkan Hatice Katık şunları söyledi. Ardı ardına gelen şehit haberlerinin ardından, 8 Mart Kadınlar Günü kutlama programı yapamazdık. Mevcut programımızı iptal ederek böyle bir karar aldık.
 
Aslında diğer programımız da eğlenceye yönelik değil, farkındalık oluşturmak amaçlı bir içeriğe sahipti fakat böyle olması çok daha anlamlı ve güzel oldu. Oğlunu veya eşini bu vatana feda etmiş yüreği yaralı ama bir o kadar da vakur duruşlarıyla gururlu annelerimiz ve ablalarımızla tanışmak bizlere de çok iyi geldi dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde