22 Temmuz 2024

BALIKTAN KEBAP YAPIYOR

  • PDF
Fatsa Yalıköy’ye hizmet veren Ati Restorant Levrek balığından kebap yapıyor.
Balığın her türlü mamülünü yaptıklarını belirten Ati Restoran sahibi Atilla Öz; “Levrek balığından kebap yapıyoruz, aynı adana kebabı görüntüsünde ama ati balığa has bir uygulama ile kebap görüntüsü veriyoruz. Bazı ailelerimizin çocukları balık yemiyor, sevmiyor ama kebap tarzında yaptığımız zaman çocuklarına yedirmiş oluyoruz.” Dedi
 
BU KONUDA SİZE BİR TALEP Mİ GELDİ?
“Talep değil biz araştırıyorduk balık sevmeyen ailelere veya çocuklara nasıl balık yedirebiliriz” diye. “Sonuçta Adana Kebap tarzı bir uygulama yapalım istedik ve tamamen balıktan oluşan kılçıkları temizlenerek levrekten, balık etinden faydalanarak kebap yapmayı demedik ve başarılı olduk. Dolayısıyla ilgi çok fazla oldu, bir yiyen bir daha geliyor iki gün üst üste yemeye gelenler oldu. Şimdiden gelecek olan dostlara afiyet olsun gerçekten denemeleri, tatmalarını istiyorum.”
Kullandıkları ürünlerin en kalitelisini kullandıklarını söyleyen Atilla Öz; “yağından, sebzesine, meyvesine kadar tüm ürünlerimiz doğaldır. Zaten hedefimizde kaliteli servis ve kaliteli hizmet vermek vardır. Bunu öncelediğimiz için müşterilerimiz de tercihlerini bizden yana kullanıyorlar. Amacımız hizmet verdiğimiz alanda kaliteyi sunmaktır.” Dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde