22 Temmuz 2024

TRİBÜNLER KADINLARINLARLA GÜZEL

  • PDF
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 3.Lig 2.Grupta Fatsa Belediyespor ile Kemerspor 2003 maçında protokol tribünü kadınlara ayrıldı. 
 Büyük çoğunluğu ilk kez bir maça gelen kadınlar tribünlerde hiç de yabancılık çekmedi. 
Erkek taraftarlarla karşılıklı tezahürat yapan kadınlar takımlarının penaltıdan attığı gole çılgınlar gibi sevindiler.
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hafta içi yapılan organizasyonla kadınlar Fatsa Belediyespor ile Kemerspor maçına davet edildi. 
  Çok güzel bir havada eşleriyle çocuklarıyla düğüne, pikniğe gider gibi maça giden kadın taraftarların büyük çoğunluğu ilk kez bir futbol müsabakasını canlı olarak izledi.
 Maça gelen kadınlar Fatsa Belediyesi Meclis üyeleri Arzu Ren, Serpil Koçan, Nilüfer Türk, Hale Cevahir tarafından birer karanfil ve Fatsa Belediyespor atkısı hediye edildi.
  Kadınlardan Tülay Demirbaş kadınlara amigoluk bile yaptı. 2-1 ev sahibi Fatsa Belediyespor’un galibiyeti ile sona eren karşılaşma sonrası kadınlar futbolcuları yanlarına çağırarak güzel içinde bir seni sevdim şarkısını birlikte söylediler. 
 
NE DEDİLER:
 
FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİ ETEM KİBAR:
8 mart dünya kadınlar günü münasabetiyle ilçemizde oynanan Fatsa Belediyespor ve Kemerspor maçımızda belediye meclis üyelerimiz kadın belediye meclis üyelerimizin düzenlediği güzel bir organizasyondayız. Kadınlarımızı bugün maça davet ettik. Hem onların dünya kadınlar gününü kutlayarak hem de bu anlamlı gün vesilesiyle onlarla beraber güzel bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Ben bu vesileyle tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum. Aynı zamanda da kadınlarımız nezaketinde ve kibarlığında güzelliğinde bir maç olmasını diliyorum. 
ZEKİYE DEMİRKAN (HASTANE PERSONELİ)
Hayatımda ilk defa bir maça geldim. Dünya kadınlar günü nedeniyle üstümde bir heyecan var. Bakalım inşallah Fatsa için hayırlı olur. 
 
FATMA ESTİ (ÖĞRETMEN)
İlk defa maça geliyorum. Dünya kadınlar günü nedeniyle bugün bir organizasyon yapılmış. Fatsalı kadınlar Fatsasporla beraber. Bu organizasyon çerçevesinde geldik ve Fatsaspor’u destekliyoruz dualarımız onlarla birlikte. 
 
DUYGU ALTAY (ÖĞRETMEN)
Bugün 8 Mart Dünya kadınlar günü. Tüm dünya emekçi kadınlar gününü kutluyorum. Öncelikle bunu söylemek isterim. Bugün 8 mart dolayısıyla burada kadınları da maça çağırdılar bende oğlumu da aldım geldim güzel bir etkinlik oldu, mutluyuz huzurluyuz. Futbola çok uzak değilim evet çünkü eşim gazeteci o da sürekli maçları takip ediyor. Onun sayesinde bizde sürekli maçları takip ediyoruz oğlumda zaten bir futbol taraftarı olarak büyüyor kendisi de Galatasaraylı ama özünde Fatsasporlu. 
 
NUR HİLAL GÜNDÜZ (AVUKAT)
Ben her hafta Fatsaspor’un maçındayım. Bu benim için ilk değil bundan sonra kadınları her maçta her tribünde görmek istiyoruz çünkü ayrı bir tribün olarak değil hep beraber kadınlar hem sahalarda hem statlarda hem meydanlarda olmak zorunda. Biz Fatsasporu sonuna kadar destekliyoruz. Yani kadınlarla bir arada erkekler maç izlediğinde her şey çok daha saygı çerçevesinde olacaktır. Küfürler azalacak şiddet olayları azalacak o yüzden böyle olması çok daha güzel olacak.
NURULLAH ÖZTÜRK (MEMUR)
İnşallah 3 puanı alacağız ama kadınlarla birlikte maç izlemek kadınlarında burada olması gerçekten güzel bir şey. Fatsa taraftarı centilmendir. Her zaman bekleriz, onlarında kadınlar gününü kutluyoruz. 
 
HALE CEVAHİR (FATSA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ)
Bugün 8 mart dünya emekçi kadınlar günü ve biz burada olmaktan çok mutluyuz bu işi hep beraber belediye meclis üyelerimizle birlikte organize ettik ve bundan çok büyük keyif alarak yaptık. Fatsalı kadınlar olarak Fatsa’mızın sesi olmak istedik ve bu tribünde hep beraber yer almak istedik. Görüyorum ki bizim rengimiz kadının rengi kadının eli her şeye çok yakışıyor. Dokunduğu her şeye çok güzellikler veriyor. Dolayısıyla da buraya çok ses getirdiğimizi düşünüyoruz. Görüyorum ki küfür de yok. Kadının olduğu yerde küfür de olmuyor her şey çok daha nazik ilerliyor ve tüm emekçi kadınlarımıza her şeye emeğini veren gönlünü veren tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum saygıyla anıyorum hepsini. 
NİLÜFER TÜRK (FATSA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ)
8 Mart Dünya kadınlar günü gibi özel bir gün de Fatsasporu Fatsa’nın hanımlarıyla desteklemenin bir defa sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. Bana göre yılın 365 günü dünya kadınlar günü ama bugünü taçlandırıyoruz. Bugün sadece kadınlarımızın başarısının ve değerinin konuşulduğu bir gün olsun istiyorum. Herkesin tekrar dünya kadınlar gününü kutluyorum.
 
SERPİL KOÇAN (FATSA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ)
Bugün Dünya kadınlar günü öncelikle tüm emekçi kadınlarımızın gününü kutluyorum. Görüldüğü üzere stadyumdayız ve küfür yok. Kadın her girdiği ortamı çok güzel güzelleştiriyor öncelikle buradaki organizasyonu bizler yaptık kadınlar olarak dediğim gibi kadın her girdiği ortamı çok güzel güzelleştiriyor biz kadınlar olarak emekçiyiz yani girdiğimiz ortamda her türlü güzelleştiriyoruz ne diyebiliriz ki. 
 
ARZU REN (FATSA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ)
Burada olmak çok güzel böylesi anlamlı ve güzel bir günde şehrimizin takımını Fatsaspor’u desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz katılan herkese minnettarız Fatsa’nın kadınları her zamanki gibi gücünü gösterdi şehrimizin takımını destekliyor.
EDA DORUK (İYİ PARTİ FATSA İLÇE BAŞKANI)
Dünya Emekçi kadınlar günü ile ilgili ben şunu düşünüyorum. Kadınlara o gün çiçek vermeyin kadınlara ayrı bir gün de vermeyin kadınlara sadece sevginizi verin. Kadınlara sadece birazcık sevgi verirseniz emin olun onlar size binlerce katını verir. Bugün kadınlar giremediği bir yer olan yine maçlara girdi bir sonraki etkinlikte bir sonraki yılda inşallah giremediğimiz başka bir alana gireriz diye düşünüyorum. Kadınlar toplumun merkezi ailenin direği. Kadınlarımızı sevelim onlar bizi daha çok sevecektir emin olun teşekkür ediyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde