22 Temmuz 2024

TOPYEKÜN SEFERBERLİK!

  • PDF
Tüm dünyayı ve Ordu’yu da etkisi altına alan Koronavirüs, Ordu’da da olağan üstü sağlık ve güvenlik önlemlerini gündeme taşıdı.
Tüm Türkiye’de alınan olağanüstü önlemler Ordu’da da resmi kurumların dışında özel işyerleri dahil herkes tarafından uygulamaya konuldu. Büyük AVM’ler, berber ve kuaförler, çoğu restaurant, lokanta, cafeler kapanırken açık olan yerlerde de müşteriler içeriye teker teker alınmaya başlandı.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GÜNDEMDE
 
Tüm Türkiye’de koronavirüs seferberliği devam ederken Ordu’da dün evde canı sıkılan vatandaşlar sokağa akın etti. Yetkililer bu haftanın virüsün yayılmaması çok önemli olduğunu ifade ederken sokağa çıkan vatandaşların bu durumu ciddiye almaması ise isyan ettirdi. Bu gidişle yetkililerin gündeme getirdiği sokağa çıkma yasağı uygulanacak.
 
 ÖZEL HASTANELER DEVREDE
 
Ordu’da alınan önlemler dolayısıyla 65 yaş üstüne karşı uygulanan sokağa çıkma yasağı güvenlik güçleri tarafından sıkı takip ediliyor. Öte yandan özel hastanelerin de olağanüstü durumlar için devreye sokulacağı açıklandı.
BEKLENEN TANI KİTİ ULAŞTI
Sağlık Bakanlığı 15 dakika gibi kısa bir sürede sonuç alınabilecek tanı kitlerini illere göndermeye başladı. Korona virüsünü tespit eden beklenen Bakanlığın gönderdiği tanı kitleri dün Ordu’ya ulaştı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde