28 Nisan 2024

Ordu Valisi Kenan Çiftçi’den Fatsa Sahiline Övgü

  • PDF

val3-7-2013Ordu Valisi Kenan Çiftçi, İl Özel İdaresi’nin köylerde yapmış olduğu asfalt çalışmalarını yerinde incelemek için geldiği Fatsa’da, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın konuğu oldu.

Fatsa Atatürk Parkı’nda ailesi ile birlikte dinlenen Vali Çiftçi daha sonra Kaymakam Bekir Atmaca ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte Fatsa İskelesinde gezerek uzun süre sohbet ettiler.

Ev sahipliklerinden dolayı Kaymakam Bekir Atmaca’ya ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a teşekkür eden Vali Çiftçi, Fatsa’nın Karadeniz’in en güzel İlçelerinden biri olduğunu söyledi. Fatsa’nın sahiline de övgüler yağdıran Vali Çiftçi yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Bugün burada İl özel idaremizin yapmış olduğu bazı köylerdeki asfalt çalışmaları vardı hem arkadaşlarımıza moral vermek hem de yapılan işi yerinde denetlemek maksadıyla iki köyümüze gittik. Arkadaşlarımızın çalışmalarını inceledik bu vesile ile de hem Kaymakam Bey ile hem de Belediye Başkanımız ile bura ile oturduk çay içtik ev sahipliklerini muhabbetlerini de görmüş olduk. Hakikaten Fatsa’nın çok güzel bir sahil bandı var. Yani muhteşem geniş. İnsanların rahat edebileceği ve gelip sahilinde yürüyebilecekleri güzel bir sahili var. Bu güzelliği yapan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Zannediyorum en fazla da Belediye Başkanımızın çok ciddi katkıları oldu. Hakikaten çok hoş olmuş. Kamu hizmetleri yönünden vatandaşa ulaşım yönünden çok güzel hizmetler var. Bütün bunların yanında Fatsa’nın kendisi zaten ayrı bir güzel. Ordu’muzun en güzel ilçelerinden biri. Her geçen yıl nüfusu da ciddi bir şekilde artan bir ilçemiz. İnsanların gelmesi de bu güzelliği kanıtlıyor. Ben bu hizmetleri yapan hem Kamu Kurum ve Kuruluşların bütün arkadaşlarına, Belediye Başkanlarımıza İl Genel Meclis üyelerimize Milletvekillerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.vali3-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde