22 Temmuz 2024

MASKE ÜRETİLDİ

  • PDF
Fatsa Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda Covid-19 ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyduğu maske ve malzemelerin üretimi için çalışmalar devam ediyor. 
Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından tasarlanan Siperli Maskenin üretimine başlandığını açıklayan Müdür Saygın Atinkaya; “Üretimde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu süreci birlikte çalışarak başaracağız inşallah. Okulumuzun mensuplarının büyük emeklerini taktir ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız çok değerlidir. En başta onların sağlığı korunmalı. Bu amaçla imalatına başladığımız maskeler ilk olarak sağlık çalışanlarımız için üretilmektedir.” dedi.
Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Yüzbin maske üretimine başladı
Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemiz de yaygınlaşan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ilçemizde sağlık kuruluşları ve risk grubunda yer alan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu koruyucu maske ihtiyacını gidermek için Fatsa Belediyesi tarafından talep edilen yüzbin maske, Fatsa Halk Eğitimi Merkezi tarafından üretilmeye başlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya Covid-19 ile mücadele kapsamında Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevleri gönüllülük esasına göre yapmaya hazırız dedi. @tcmeb, @SeddarYavuz

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde