22 Temmuz 2024

Kaymakam Yaran Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

  • PDF
Fatsa İlçe Kaymakamı  Ömer Lütfi Yaran 30 Nisan 2020 günü Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 
Ziyaretin ilk bölümünde salgın hastalık sürecinde yaşanan gelişmelerin yerel ekonomiye etkileri üzerine Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş ile fikir alışverişinde bulunan Yaran'a Karataş tarafından süreç içerisinde FATSO'nun TOBB ve ilgili Bakanlıklar nezdinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bu süreçte Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin hazırlanan 6 adet rapor ve sonuçlanan talepler hakkında detaylı olarak bilgilendirilen İlçe Kaymakam Yaran çalışmalar için Karataş'ın şahsında Oda meclisi ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
Görüşmenin ardından odamız bünyesinde faaliyetini sürdüren  tekstil atölyesini de gezen İlçe Kaymakam Yaran, burada FATSO'nun salgın hastalık sürecinin başından bu yana sağlık çalışanlar, Oda Üyesi işyerleri ve tüm vatandaşlar için yaklaşık 100 bin maske ürettiği atölyede ve üretim bandında incelemelerde bulundu. Çalışan personele gayretleri için teşekkür eden Kaymakam Yaran maske üretim sürecinin detayları ve günlük üretim kapasitesi hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan FATSO Yönetim Kurulu başkanı tayfun Karataş; "Odamızda bugün değerli Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran’ı ağırladık. İçinde bulunduğumuz koşulların faaliyet bölgemize ekonomik etkileri üzerine değerlendirmelerde bulunduk ve bu hususta aktif olarak devam eden çalışmalarımız hakkında kendisine detaylı bilgiler verdik. Sayın Kaymakamımız aynı zamanda sağlık çalışanlarımız, Üye işyerlerimiz ve tüm halkımız için şu ana kadar yüz binin üzerinde maske ürettiğimiz ve üretime devam ettiğimiz atölyemizi gezerek çalışanlarımıza kolaylıklar dilerken kendisine maske üretimimiz hakkında da  bilgiler aktarıp üretim bandımızı tanıttık. Nazik ziyaretleri ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum." dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde