22 Temmuz 2024

Fatsa OSB'de Çarklar Dönmeye Başladı

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Güven Ada ile birlikte Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ne ziyarette bulundu. Ziyareti sonrası Başkan Karataş açıklamalarda bulundu. Karataş'ın açıklaması;
 
"Bugün Organize Sanayi Bölgemizdeki faaliyetleri incelemek üzere Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinden Güven Ada ile birlikte mevcut yatırımcılarımıza ziyaretlerde bulunduk.
Bölgemizdeki bir çok firmamız faaliyetine devam ederken bazı firmalarımız da içinde bulunduğumuz süreci bakım ve tadilat fırsatı olarak değerlendirmekteler. Bayram sonrasında OSB’mizde tüm firmalarımız eski kapasiteleriyle çalışmaya başlayacaklar ve yine Fatsa için üretip tüm dünyaya ürünlerini göndermeye devam edecekler inşallah.
Yaşadığımız sürecin hemen öncesinde Fatsa OSB olarak 5 Bin istihdamı aşmayı başarmıştık. Allah’ın izniyle 2021 ilk çeyreği içerisinde de bunu 7500’e taşımak ve Bölgemizin gücüne güç katmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.
Her şart ve koşulda yanlarında olduğumuz, yüklerini paylaşmak adına sürekli çabaladığımız, İlçemiz için çalışan, değer üreten, istihdama katkı sağlayan tüm yatırımcılarımıza teşekkürlerim-izi sunuyor, kolaylıklar temenni ediyoruz."
Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesinde yeni yatırımda bulunan firmaların yatırım alanlarının inşaatlarında incelemlerde bulunan Karataş, "Yeni yatırımlar OSB'mize Güç Katacak" derken açıklamasında "Organize Sanayi Bölgemizin yeni yatırımcılarından Tera Tekstil ve İbişler Tekstilin devam eden inşaatlarında incelemelerde bulunduk. Süreç tamamlanınca toplamda 1300 kişiye daha iş kapısı olacak bu yatırımlarımızın en kısa sürede tamamlanarak hayırlısıyla hizmete girmesini temenni ediyor, yatırımcılarımıza tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde