22 Temmuz 2024

52 Orduspor, TFF’yi bekliyor

  • PDF
52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, korona virüs salgını nedeniyle ara verilen liglerin başlangıç tarihinin netleşmediğini 
belirterek, “Şu anda federasyondan açıklama bekliyoruz. Bu açıklamanın ardından kalan 6 haftalık planlamamızı yapacağız” dedi.
Korona virüs salgını nedeniyle mart ayında ara verilen liglerin yeniden başlama tarihi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Süper Lig ve alt liglerin 12 Haziran olarak belirlenmişti. Gelişen süreçte TFF, yeni bir açıklama yaparak alt liglerin 18 Temmuz’da başlayacağını duyurdu. TFF 3’üncü lig 1’inci grupta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü de, kalan haftalarda oynayacakları maçlar için yeniden toplanarak, hazırlıklarına başlamıştı. Federasyondan yapılan yeni açıklamanın ardından 8 Haziran’a kadar oyuncularına izin veren mor-beyazlı kulüp, kalan 6 haftalık yol haritasını belirlemek için TFF’den yapılacak son haftayı beklemeye başladı.
 
“Bu hafta açıklama yapılacak”
 
52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, federasyonun bu hafta içerisinde liglerin başlayacağı tarih ile ilgili son açıklamayı yapacağını ifade etti. Açıklamanın ardından yol haritalarını belirleyeceklerini kaydeden Alp, “Liglerin başlama tarihi daha önceden 12 Haziran olara belirlenmişti. Fakat federasyon daha sonra yaptığı açıklamada alt liglerin 18 Temmuz’da oynanacağını duyurdu. Federasyon bu hafta liglerin başlama tarihi ile ilgili son açıklamayı yapacak. Belki bu tarih aynı kalacak, belki de tarih geriye çekilecek. Bu nedenle bizler de TFF’den yapılacak olan net açıklamayı bekliyoruz. Bu açıklamanın ardından yol haritamızı belirleyeceğiz” diye konuştu.
 
“Takım 8 Haziran’da top başı yapacak”
 
Liglerin başlama tarihinin ileriye çekilmesinin ardından takıma izin verdiklerini ifade eden Alp, “Biz liglerin 12 Haziran’da başlayacağının açıklanmasının ardından takımı toplayarak çalışmalarımıza başlamıştık. Oyuncularımız ilk olarak korona virüs testin geçirmiştik. Herhangi bir olumsuz duruma rastlamayınca antrenmanlarımızı sür-dürmüştük. Bu süreçte oyuncularımıza gereken yüklemeler yapıldı. Fakat maçların oynanacağı tarihin ileri alınmasıyla bizler de oyuncularımıza izin verdik. 8 Haziran’da tekrardan toplanacağız. Ardından kalan maçlarımız için çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde