29 Nisan 2024

‘’Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı…’’

  • PDF

sms10-7-2013HABER: Emre ESER

Fatsa Kızılay Şubesi Başkanı Erdi ŞEVKETOĞULLARI ramazan ayı dolasıyla Kızılay’ın etkinlikleriyle ilgili bilgiler verdi.

Gazetemizi ziyaret eden Şevketoğlu : ‘’Türk Kızılayı olarak karşılıklı anlayış, hoşgörü, merhamet ve yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla, her yıl olduğu gibi bu yılda geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bir bağış kampanyası düzenlemekteyiz. ‘’Bazı şeyler gönülden kopmalı…’’ konseptinde hazırlanmış olan ve 9 Temmuz 2013 tarihinde hayata geçirip, 8 Ağustos 2013 tarihinde sonlandırmayı planladığımız kampanyamıza siz değerli Fatsalı hemşerilerimizin katılmasını bekliyoruz.’’ dedi.

Kampanyayla ilgili bilgi veren ŞEVKETOĞULU : ‘’2868’e boş mesaj yollayan herkes kampanya 5 TL katkı yapmış olacaktır. Herkesin bu kampanyaya duyarlı olmasını diliyoruz ve yaptıkları yardımın gerekli mecralara ulaşacağının garantisini Türk Kızılayı olarak veriyoruz. Bütün Fatsalı hemşerilerimizin Kızılay’ın başlattığı bu kampanyaya boş mesaj atarak desteklemesini bekliyoruz’’ dedi.Bsms10-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde