28 Nisan 2024

Asfalt Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

  • PDF

asf10-7-2013Fatsa Belediyesi şehrin merkezinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fatsa’nın merkezinde ve en işlek Caddelerinden biri olan Hacı Hulusi Baba Caddesine de asfalt döken ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2013 yılının Fatsa’da asfalt yılı olacağını vurgulayan ve çalışmaları da titizlik ile takip eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Şuanda şehrin merkezinde Hacı Hulusi Baba Caddesindeyiz. Burada üç günlük parke sökümü alt yapı temel hazırlığı ile beraber Pazar günü asfaltını döküyoruz ve şuanda bitme aşamasına geldi. Hacı Hulusi Baba Caddesi şehrimizin en işlek caddesi o sebeple hafta sonuna denk getirmeye çalıştık. Vatandaşlarımız sabah işyerlerini açtıklarında asfaltı bitmiş tertemiz bir yol görecekler” dedi.

Eski Bina Yıkıldı, Yol Rahata Kavuştu

Asfalt dökülen yol güzergahı üzerinde yıllardır istinat çalışması yapıldığı halde neticelendirilemeyen bir binanın olduğunu söyleyen Başkan Anlayan; “ Buranın bir diğer özelliği de hemen şu bulunduğumuz yerde yolun ortasında yıllardır istinat çalışması yapıp da neticelendiremediğimiz binamız vardı. Bu vesile ile bu bananında yıkımını gerçekleştirdik ve yol çok daha iyi bir şekilde açıldı ve rahatladı. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.asfl10-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde