22 Temmuz 2024

SEVGİ CADDESİ’NDE 1.ETAP ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi koordinasyonunda ilçemizin önemli caddelerinden biri olan Sevgi Caddesinde 1. Etap Sıcak Asfalt Çalışmaları tamamlandı.
  Sevgi Caddesinde toplamda 1500 metre olan yolda daha önceden yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenme çalışması gerçekleştirilmişti.
  Sevgi Caddesi’nde Kurtuluş mahallesi Beyazıt Caddesi girişinden itibaren ilk etapta 560 metre ile başlayan sıcak asfalt çalışmaları aynı güzergahın bağlantı noktaları olan Akar sokakta 170 metre, Ömer Seyfettin Sokakta 50 metre, Kanarya sokakta 50 metre olarak uygulandı.   
 
“SEVGİ CADDEMİZİN SICAK ASFALT ÇALIŞMASI EYLÜL AYINDA TAMAMEN BİTİRİLECEK”
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Sevgi Caddesi’nin şehrin ana arterlerinden biri olduğunu belirterek, “Sevgi Caddemiz 1980’li yıllarda inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen bir yer konumundaydı. Şehrin adeta kalbi olan bu caddede, altyapı yetersiz olduğu için biriken sular, alt kısımlarda baskınlara neden oluyordu. Yapılaşmanın yoğun olduğu ve 2 ortaokul ile 3 ilkokulun bulunduğu bölgede yapılan çalışmayla birlikte 40 yıllık sorun ortadan kalmış olacak. Reşadiye caddesinin sorun haline gelen yağmursuyu birikmelerinin de önüne geçilmiş olacak. Toplamda yaklaşık 10 milyon liralık bir yatırım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Hilmi Güler’e şehrimizin bu öncelikli sorununa çözüm öğrettiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us’a, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz başta olmak üzere Genel Sekreter Yardımcımıza ve Fen İşleri Daire Başkanımıza teşekkür ederiz. Projenin tamamını çok koordineli bir şekilde yürütüyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde