28 Nisan 2024

Başhekim Davut Erişmiş “Proje TOKİ’ye devrolacak”

  • PDF

hastane10-7-2013Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Davut Erişmiş yeni devlet hastanesi projesinin ‘Projeler Daire Başkanlığı’ndan çıktığını belirtti.

Projenin yaklaşık maliyet hesaplanması için İhaleler Daire Başkanlığına gönderildiğini belirten Başhekim Erişmiş, “Yeni Devlet Hastanesi yapımı için hazırlanan projeyi daha önceden Fatsa kamuoyuyla paylaşmıştık. Bu proje maliyet hesaplarının yapılması için İhaleler Daire Başkanlığına gönderildi. Büyük ihtimalle Temmuz ayı sonuna kadar bu hesaplamalar bitirilecek. Bu süreç tamamlandığında projemiz ihale yapılmak üzere TOKİ Başkanlığına devrolacak. Bu devir işlemi Temmuz ayı sonunda gerçekleşecek.” dedi.

Davut Erşimiş, yeni hastane yapımı çalışmalarının hızla devam ettiğini ve bu çalışmaların AK Parti Ordu Miiletvekili İdris Naim Şahin tarafından da titizlikle takip edildiğini açıkladı.

“Sayın bakanımız İdris bey, TOKİ Başkanıyla birebir görüşüyor ve projenin bir an önce ihaleye çıkmasını rica ediyor. Bu diyaloğa biz de tanık olduk. Hatta Sayın bakanımız Ünye Devlet Hastanesinin açılışıyla, Fatsa Devlet Hastanesinin temel atma törenini aynı gün yapılmasını da canı gönülden istiyor. Temmuz sonuna kadar projemiz TOKİ Başkanlığına gidecek. TOKİ ihale günü verdiğinde bir merdiven daha çıkmış olacağız.” diyen Erişmiş, Fatsalı hemşerilerim rahat olsunlar, yeni hastane yapımı için var gücümüzle çalışıyoruz...bashe10-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde