29 Nisan 2024

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Fatsa’da Yapıldı

  • PDF

akp10-7-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan “Hizmetlerimizi Vatandaşlarımız İle Paylaşalım Ki Onların Kanaatlerini Olumlu Yönde Etkileyelim” dedi.

Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı, Ordu Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Akyol’un da katılımı ile Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.

Ak Parti üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı da ilk konuşmayı yapan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen toplantının amacından bahsederek konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Toplantımız sizlerin de malumudur, İlçe Danışma Meclisi Toplantısı olarak yaptığımız İlçe düzeyindeki en kapsamlı toplantılarımızdandır. Teşkilat bütünlüğü esastır, bizim siyasal çalışmalarımızın yapımızın içerisinde teşkilat bütünlüğü çok önemlidir. Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi bizler bu bütünlüğü sağlamak için bütün gayretlerimiz ile en önemi zamanlarımızı kullanarak siyaset yapan insanlarız. Yani boş zamanlarımızda siyaseti daha çok yapan değil, daha çok aktif zamanlarımızda siyaseti halk için memleketimiz için yapan insanlarız dolayısı ile başarıda bunun paralelinde gelen bir olgudur. Biz halk ile beraber vatandaşlarımız ile beraber aynı yürek vuruşu içerisinde siyaset yapan insanlarız. Sizlerin de basından takip ettiği gibi Fatsa kamuoyunun da yakından takip ettiği bir husustur, bölgemizde Belediyemiz ve teşkilatımız ile beraber beldelerimizi, köylerimizi tanımak suretiyle siyasi çalışmalarımıza aktif çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bu çalışmalarımızın da neticesini İnşallah önümüzdeki mahalli seçimlerde alacağımıza eminim. Şükürler olsun teşkilatlarımız kurulduğu günden buyana hiçbir seçimi kaybetmeden her seçimde bir önceki seçimin sayısal değerini egale ederek tekrar daha ileriyi kendilerine hedef koymuş. İnşallah bu seçimde de aynı şekilde bir geçmiş seçime kıyasla daha iyi oylar alacağız” dedi.

“Hizmetlerimizi Vatandaşlarımız İle Paylaşalım Ki Onların Kanaatlerini Olumlu Yönde Etkileyelim”

Toplantının Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında yapılmasından dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getiren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise; “Bu gün burada farklı bir salonda Fatsa Belediyemizin Kültür Merkezinde bu salonda icra edilmesi düşünüldü bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Teşkilattan biri olarak ve aynı zamanda Fatsa Belediyesi olarak burada bu toplantıya ev sahipli yapmış olmaktan dolayı da ayrıca çok mutluyum. Değerli misafirler tabi ki ben Fatsa Belediye Başkanı olarak bu şehrin alt yapısından üst yapısına kadar hizmet vermeye çalışırken aynı zamanda da Ak Parti’nin bir mensubu olarak, bir Ak Parti Belediye Başkanı olarak kuruluşundan bu güne kadar bu teşkilatta sizlerle birlikte olan ve kuruluşunda yer alıp teşkilattan gelmiş bir Belediye Başkanıyım şükürler olsun. Değerli misafirler değerli konuklar, Fatsa Belediyesi olarak hizmetlerimizi çok fazla zamanınızı alarak detaylı anlatmak istemiyorum ama genel hatları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu vesile ile kamuoyunun da bilgilendirmek istiyorum. Hem kendi adımıza hem de Ak Parti adına siyaset yapan sizler adına çünkü sadece bizler değil hep beraber hepimiz bu çalışmaları kamu oyuyla paylaşacağız, mahallemizde, köyümüzde, beldemizde sokakta caddede evde dükkanda bunları anlatacağız, anlatmak zorundayız. Çünkü insanlar yapılanları değil, gördüklerini duyduklarını yorumluyor, o yüzden biz ne kadar çok iş yaparsak yapalım Ak Parti gerçekten bu dönemde geçmiş dönemlere kıyasla kat kat daha çok icraatlar yapmıştır. Belediye hizmetleri yapmıştır, sosyal politikalar geliştirmiştir. Bu hizmetlerimizi anlatmadıktan sonra vatandaş bunu anlamadıktan, idrak edemedikten sonra, çok fazla sandığa bu yansımamaktadır. O sebeple her yaptığımızı mutlaka vatandaşlarımızla paylaşmak zorundayız ki onların kanaatlerini daha olumlu yönde etkileyebilelim” dedi.

“Durmak Yok Yola Devam”

Su, kanalizasyon, dere ıslahı, park, bahçe çalışmalarının bütün yoğunluğu ile Fatsa da devam ettiğini vurgulayan Başkan Anlayan; “Bütün bunları yaptıktan sonra üst yapı vatandaşı tozdan ve çamurdan kurtaran asfalt vatandaşın takdirini kazanmaktadır. Çünkü ayağını kapıdan çıkardığında çamura basan arkadaşlarımız haliyle haklı olarak bu şikayetini bize ifade etmektedir. Dolayısıyla bu asfalt vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtarınca elbette ki onlarında memnun olduğunu görüyor, bizde çok memnun oluyoruz. Yaptığımız işten de kat kat daha faza huzur duyuyoruz. Kat kat daha fazla mutlu oluyoruz ve heyecan duyuyoruz. Sayın Başkanım değerli misafirler tabi anlatılacak çok şey var. Gönlümüzden çok şey geçiyor. Fatsa Belediye Başkanı olarak Fatsa’mızın her tarafında alt yapıdan üst yapıya hizmet yatırımımız devam etmektedir. Bundan sonrada devam edecek. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi “Durmak yok yola devam” diye konuştu.

“Siyaset Gönül İşidir, Başbakanımızın Gösterdiği Yolda Budur”

Siyaset gönül işidir diyen Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ise; “Bugün Fatsa’mızdayız hep beraberiz. Ramazan öncesi olduğu için birkaç günlük sürecimiz oldukça yoğundu. Her daim Ordulu kardeşlerimiz ile buluşuyoruz teşkilatlarımız ile buluşuyoruz. Kimi zaman bir çay ocağında buluşuyoruz kimi zaman yazlık bir çay bahçesinde buluşuyoruz hep halkımız ile birlikteyiz hep halkımız ile beraberiz. Ak Parti çok büyük bir camia öncesinde bu memlekete hizmet etmiş güzel bir aileyiz bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz. İşimiz zor olduğu kadar da zevkli siyaset gönülle yapılıyor, arzu ve istek ile yapılıyor. Bizim gönlümüzü verdiğimiz şeyde hizmet etmek. Başbakanımızın gösterdiği yolda budur” dedi.

Türkiye gündemine de değinen Başkan Akyol; “Bakın Türkiye çok karışık. Mısır’ın halini görüyorsunuz, Türkiye’de ki son gezi olayları, demokrasiye vurulmak istenen darbe, yapılan çığırtkanlık, militanca tavır ama bizler gayet dikkatli hoşgörülü onları da anlamaya çalışarak demokratik isteklerini anlamaya çalışarak onları seyrediyoruz. Acaba yine de biz bir hata yaptık mı diye düşünüyoruz. Ama Sayın Başbakanımızın oradaki dik duruşu farklı bir dik duruş, bu duruş iktidar gereği bizi her zaman 1-0 öne geçirir, geçirdi de” diye konuştu.

“Her Zaman İfade Ettiğim Gibi Başkanımızın Çok Güzel Çalışmaları Var”

Fatsa Ordu Teşkilatları içerisinde hep örnek teşkilat olmuştur diyen Akyol; “ Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı çalışmalar ile oy potansiyeli ile hep örnek olmuştur. Hem teşkilata yönelik hem de sosyal çalışmaları ile örnek olmuştur. Her zaman ifade ettiğim gibi tekrar ifade ediyorum Allah razı olsun çok güzel çalışmaları var. Bu kadar yatırımlar kolaylık ile olmuyor. Lütfen teşkilatımıza sahip çıkalım” dedi.ak10-7-2013akpa10-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde