29 Nisan 2024

Asfaltta Gece Mesaisi

  • PDF

asf17-7-2013Asfalt çalışmalarına gecenin geç saatlerinde de aralıksız devam eden Fatsa Belediyesi, iki ayrı koldan iki ayrı ekiple asfalt dökmeye devam ediyor.

Sahura yakın saatlerde asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Anlayan; “Şu anda Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde Ata Caddesindeyiz. Yunus Emre Köprüsü’ne doğru asfalt döküyoruz. Gece saat biri geçmiş durumda, sahura yaklaşık iki saat var. Ekibimiz asfalt dökmeye devam ediyor. Gündüz yine Dolunay Mahallesinde asfalt dökmeye başlamıştık. İki ayrı koldan ve iki ayrı ekip ile bugün asfalt döküyoruz. Tabi ki bir defa daha tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum. Biz bu çalışmaları yaparken sözümüzün başında şunu dile getirmiştik, bu sene Fatsa’da asfalt yılı olacak ve 250.000m2 sıcak asfalt yapacağız demiştik. Bu 250.000m2 içerisinde şehir merkezindeki bütün ana yollarımız ve mahallelerde kalan tüm stabilize sati kaplama eski yollarımız var demiştik. Vatandaşlarımız asfalt yaptığımız yerlerde çalışmalarımızı bitirdikten sonra memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu bizi çok memnun ediyor” dedi.

“Bize Sorulan, Bize Söylenen Hangi Yol Varsa Bu Sene Sonunda İnşallah Asfalta Kavuşacak”

Gerek yazılı basından gerekse sosyal medyadan kendisini takip edenlere seslenen Başkan Anlayan; “Şu ana kadar bize sosyal medyadan, gerekse kendi sokağını birebir soran herkese söylüyorum. Bütün bu sorulan sorular caddeler de dahil daha fazlası ile beraber bu seneki asfalt yılımız içerisinde yapılacak olan programda var. Müsterih olun. Dolunay Mahallesinde de, Evkaf Mahallesinde de, Ayazlı ’da, Kurtuluş ‘da Mustafa Kemal Paşa, Sakarya, Fatih, Şerefiye, Kurtuluş bu bütün Mahallelerimizde, ana yollarımızın tamamı bu sene asfalt olacak. İmar alanı dahilinde 250.000m2 sıcak asfalt yapacağız. Bu 36km yol demek. Fatsa’da sadece bu yazın bunun haricinde Ayazlı, Hamlık, Meşebükü, Taşlıca, Konakbaşı mahallelerimizdeki daha önce sati kaplama yaptığımız asfaltlarda da ikinci, üçüncü kat asfaltını atacağız dolayısıyla şu ana kadar bize sorulan, bize söylenen hangi yol varsa bu sene sonunda inşallah asfalta kavuşacak. Birazcık sabredin, bizi izlemeye devam edin. Durmak yok diyoruz” dedi.asfl17-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde